Website laten maken

Een website laten maken was nog nooit zo eenvoudig

Offerte aanvragen
Google Beoordelingen
4.8

Website laten maken

We beseffen ons dat iedere onderneming uniek is. Juist daarom maken onze specialisten een website voor je die perfect aansluit bij je zakelijke behoeften en die er ook nog eens aantrekkelijk en professioneel uitziet. Natuurlijk voldoen deze websites ook nog eens aan de technische eisen. Je kunt de website eenvoudig zelf aanpassen en onderhouden, de website is goed vindbaar in Google én ook nog eens responsive, waardoor deze op alle apparaten leesbaar is. Ofwel: een website op maat die helemaal bij je past.

Wordt het tijd voor een nieuwe website?

Wil je een website laten maken? Als je gebruik maakt van onze service, kun je al binnen een week online! Alles begint met een zorgvuldige intake met een webspecialist waarbij al je wensen en eisen op een rijtje worden gezet. Vervolgens gaan de webdesigners, developers en copywriters hier direct mee aan de slag. Het eindresultaat is een fantastische website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens voorzien is van alle moderne technische snufjes. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je daar ook nog eens SEO-teksten bij die ervoor zorgen dat de website hoog in Google terecht komt. Het onderhoud van de website kun je vervolgens aan onze specialisten overlaten of zelf doen.

Dankzij een uitgebreid websitepakket voor slechts 499,99 euro kan je profiteren van een vakkundig gebouwde site die bezoekers ongetwijfeld aanspreekt.

Offerte aanvragenBekijk onze website pakketten

Onze voordelen

Geen maandelijkse kosten
Betalen in termijnen
Geschikt voor pc, tablet en mobiel
Binnen één week online
Snel vindbaar in Google
Website geheel naar wens
100% tevredenheidsgarantie

Je hebt al een complete website voor slechts €499,99 (ex.btw)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam

Responsive website laten maken

We weten hoe belangrijk de klantervaring is bij het bezoeken van een website en daarom wordt dan ook veel aandacht besteed aan de lay-out. Repsonsive websites maken het voor de klant en bezoeker aangenamer, waardoor ook via een tablet of smartphone eenvoudig gezocht kan worden naar informatie.

De websites die wij maken voldoen aan alle vereisten om ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets te zorgen voor een goede lay-out. En dat draagt alleen maar bij aan de kwaliteit die mensen ervaren als ze jouw website bezoeken.

Ook exclusieve modules en een CMS-systeem behoren tot de responsive websites die wij voor jou maken. Daarbij zorgt dit CMS-systeem voor de beste SEO optimalisatie zodat je beter scoort in Google – en dat voor een voordelige prijs!

Zelf je website beheren

Nog beter dan een professionele website laten maken is een site laten maken die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

Natuurlijk wordt er vooraf uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt, zodat je er zelf mee aan de slag kunt en niet met je handen in het haar zit nadat de website online is en je deze zelf gaat onderhouden.

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken
Website laten maken

Online aandacht genereren met SEO optimalisatie

Met een kwalitatieve SEO aanpak kan jouw website tot wel duizenden bezoekers méér verwachten en dat heeft natuurlijk alleen maar positieve gevolgen voor het succes van jouw bedrijf! SEO omvat het optimaliseren van webpagina’s waardoor deze beter ranken in zoekmachines zoals Google. Hierdoor leveren ze dagelijks méér bezoekers op en dus meer kansen voor jouw om winst te maken!

SEO, wat is dat nu precies?

SEO of zoekmachine optimalisatie is eigenlijk het afstemmen van de inhoud van je website op de noden en verwachtingen van bezoekers en klanten. Internetgebruikers zoeken dingen op omdat ze een probleem willen oplossen of iets nodig hebben.

Bij zoekmachine optimalisatie wordt er gekeken naar verschillende factoren. Bijvoorbeeld de content op je website en het aantal links naar je website. Dit is niet altijd even gemakkelijk om goed te doen. Bij content dien je bijvoorbeeld goede artikelen te plaatsen die gerelateerd zijn aan je website. Wanneer je links legt naar je website dienen dat relevante links te zijn. Het leggen van links wordt ook wel linkbuilding genoemd.

Linkbuilding

Hoger scoren in Google is dus eigenlijk een kwestie van bezoekers en geïnteresseerden heel nauwkeurig aan te kunnen spreken. Zodra iemand iets opzoekt op het internet hangt jouw ranking in Google volledig af van hoeveel moeite er werd gestoken in het optimaliseren van de SEO van jouw website.

Gerelateerde links naar je website zijn echt heel erg belangrijk. Daarbij is het belangrijk dat deze websites goed gevonden worden in zoekmachines.Hoe hoger ze scoren in zoekmachines des te beter het voor jouw website is. Bij linkbuilding zijn een hoop factoren belangrijk. Zo mag men niet te veel links naar een website leggen en moet er een bepaalde periode tussen zitten. In ieder geval is linkbuilding een belangrijke stap bij het beter gevonden worden in zoekmachines. Belangrijk is dat het natuurlijk opgebouwd is.

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam
Website laten maken

Bereik meer potentiële klanten

met SEO optimalisatie

SEO optimalisatie zorgt er voor dat je hoger gevonden wordt in zoekmachines. Dat is belangrijk want iedereen wil graag goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Jij wilt toch ook het liefst bovenaan komen te staan? Met een kwalitatieve SEO aanpak kan jouw website tot wel duizenden bezoekers méér verwachten en dat heeft natuurlijk alleen maar positieve gevolgen voor het succes van jouw bedrijf!

MEER INFORMATIE

Onze klanten waarderen ons met een 4,8

Google Beoordelingen
4.8
OFFERTE AANVRAGEN

Samen met deze bedrijven maken wij het online verschil