WordPress webshop laten maken

WordPress webshop laten maken? Je hebt al een complete WordPress webshop voor slechts €1399,99!

Offerte aanvragenBellen: 071 234 00 34

[google-reviews-pro place_name=’iMedia Bureau – Website laten maken’ place_id=ChIJwYoeaKPGxUcR93pUk5SzbDY view_mode=badge_inner lazy_load_img=true]

WordPress webshop laten maken

Wil je een WordPress webshop laten maken? Wij kunnen je hier uiteraard mee helpen. Bij ons heb je al binnen één week een volledige webshop gebouwd met WordPress in combinatie met WooCommerce.

Tegenwoordig is een website een noodzakelijk onderdeel van elke onderneming, hoe groot of hoe klein ook en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een website dient als uithangbord voor je onderneming en dan wil je natuurlijk dat bezoekers en klanten een goede eerste indruk hebben.

WordPress webshop laten maken
Als je zelf niet over de technische kennis beschikt om je eigen website te bouwen dan hebben we goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een professionele website laten maken Amsterdam geen uitdaging meer is!

Wij hebben het allemaal: technische kennis, ervaring en nog veel meer. Juist daarom zijn wij dé specialist voor het bouwen van websites. Wil je een WordPress webshop laten maken, dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dankzij een uitgebreid webshop-pakket voorzien van alle gemakken vanaf slechts €1399,99 kan je profiteren van een vakkundig gebouwde site die bezoekers ongetwijfeld aanspreekt.

Bekijk onze website pakketten

Onze voordelen

Geen maandelijkse kosten
Betalen in termijnen
Geschikt voor pc, tablet en mobiel
Binnen één week online
Snel vindbaar in Google
Website geheel naar wens

Je hebt al een complete website voor slechts €1399,99 (ex.btw)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam

Responsive website maken & WordPress webshop laten maken

We weten hoe belangrijk de klantervaring is bij het bezoeken van een website en daarom wordt dan ook veel aandacht besteed aan de lay-out. Repsonsive websites maken het voor de klant en bezoeker aangenamer, waardoor ook via een tablet of smartphone eenvoudig gezocht kan worden naar informatie.

De websites die wij maken voldoen aan alle vereisten om ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets te zorgen voor een goede lay-out. En dat draagt alleen maar bij aan de kwaliteit die mensen ervaren als ze jouw website bezoeken.

Ook exclusieve modules en een CMS-systeem behoren tot de responsive websites die wij voor jou maken. Daarbij zorgt dit CMS-systeem voor de beste SEO optimalisatie zodat je beter scoort in Google – en dat voor een voordelige prijs!

[nectar_portfolio layout=”fullwidth” constrain_max_cols=”true” category=”all” project_style=”6″ item_spacing=”default” lightbox_only=”true” load_in_animation=”none” projects_per_page=”4″]

Zelf je website beheren

Nog beter dan een website laten maken is een website die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam
Webdesigner Hoofddorp
Webdesigner Hoofddorp

Je website optimaliseren? Onze experts helpen je graag

Heb je al een WordPress webshop, maar zijn je foto’s en teksten niet meer up-to-date. Of merk je dat de conversie van je website niet zo goed is als je eigenlijk zou willen. Je wilt graag je site uitbreiden, opfrissen of verbeteren, maar hoe doe je dit en waar begin je? Onze experts denken graag met je mee.

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam

Je website verder uitbreiden

Ben je tevreden met je huidige website maar wil je meer klanten bereiken of je klanten op een net iets andere wijze benaderen? Maak gebruik van een bedrijfsvideo of bijvoorbeeld een 360-gradenfoto, hiermee val je ongetwijfeld op. Je geeft je bezoekers hiermee direct een goed beeld van je bedrijf.

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam
Webdesigner Amsterdam

Wat onze klanten zeggen

Ik ben erg tevreden met de website die iMedia Bureau voor mij heeft gebouwd. De samenwerking met Mohamed en zijn collega's verliep prima. Korte lijnen en een half woord is genoeg. Zo willen we het!

Jose van der Pijlwww.josevanderpijl.nl

Tevreden met mijn website en logo ontwerp! Goede service en snelle response op mijn vragen

Mathijs BosWebsite eigenaar

Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn website en mobiele website. Alles is precies geworden zoals ik het wou hebben! Top Service, dank je wel heren!

Bjorn van den Boswww.24deals.nl

Ik heb mijn website laten ontwerpen en maken door imedia bureau. Ben zeer tevreden over hun communicatie en service. Website is top! Heb daarna ook mijn logo bij ze aanpast en mijn visitekaartjes laten maken. Ik kon altijd met al mijn vragen terecht met een snelle reactie. Top!

Mohamed Amjahadwww.kenzaphotography.nl

Ik ben tevreden over de kwaliteit van mijn website. Mijn website is geschikt voor alle mobiele apparaten, precies zoals ik hebben wil. De communicatie met imedia bureau is helder en afspraken worden nagekomen. Ik zou imedia bureau zeker aanraden!

Samad LaghmouchiLaghmouchi Law

De website van mijn bedrijf DF Finance heb ik door imediabureau laten maken. Het resultaat is boven mijn verwachting en de service & snelheid waarmee Mohamed alles heeft afgerond is zeer positief en professioneel. Vanuit mijn ervaring raad ik imediabureau ten zeerste aan!

Corné de Frelwww.dffinance.nl