Skip to main content

Trainingen

Online Marketing Trainingen

Versterk je kennis
met onze effectieve trainingen

Wil je zelf aan de slag met online marketing? Wij bieden diverse trainingen aan om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onze trainingen omvatten alle belangrijke aspecten van online marketing, zoals SEA (Search Engine Advertising), SEO (zoekmachine optimalisatie), en Meta Ads.

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, onze trainingen zijn praktisch, gericht op jouw specifieke doelen en helpen je direct resultaat te boeken. Met onze deskundige begeleiding leer je effectieve strategieën en technieken waarmee je zelf meer zichtbaarheid en groei kunt realiseren voor jouw bedrijf.

Beoordeeld met een 9,9
Offerte aanvragen

Bekijk ons trainingsaanbod

Google Ads Basis

Wil je leren hoe je zelf effectieve advertenties kunt maken in Google? In de Google Ads Basis training leer je stap voor stap hoe je campagnes opzet, zoekwoorden kiest, en je budget optimaal inzet. Deze training is speciaal ontwikkeld voor beginners en geeft je de kennis die je nodig hebt om zichtbaar te worden in Google en jouw doelgroep effectief te bereiken.

Inbegrepen

  • Certificaat van voltooiing
  • 45 minuten consultancy call

Investering
€545,-

SEO Basis

In de SEO Basis training leer je stap voor stap de basisprincipes van zoekmachine optimalisatie. We gaan aan de slag met zoekwoordenonderzoek, contentoptimalisatie en het verbeteren van je website voor een hogere positie in Google. Deze training is speciaal ontwikkeld voor beginners en geeft je de kennis die je nodig hebt om zelf de eerste stappen te zetten naar meer online vindbaarheid en groei. Start vandaag nog en zorg ervoor dat jouw website opvalt!

Inbegrepen

  • Certificaat van voltooiing
  • 45 minuten consultancy call

Investering
€545,-

Meta Ads

In de Meta Ads Basis training leer je hoe je effectieve advertenties opstelt en campagnes beheert binnen het Meta-platform. We behandelen alles van doelgroepselectie en advertentiecreatie tot budgetbeheer. Deze training is ideaal voor beginners en geeft je de tools die je nodig hebt om direct resultaat te boeken met je advertenties op social media. Start vandaag nog en trek de aandacht van jouw ideale klanten!

Inbegrepen

  • Certificaat van voltooiing
  • 45 minuten consultancy call

Investering
€545,-

Deze bedrijven gingen je voor