Wordt het tijd voor een nieuwe website?

Wil je een website laten bouwen? Als je gebruik maakt van onze service, kun je al binnen een week online! Alles begint met een zorgvuldige intake met een webspecialist waarbij al je wensen en eisen op een rijtje worden gezet. Vervolgens gaan de webdesigners, developers en copywriters hier direct mee aan de slag. Het eindresultaat is een fantastische website die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens voorzien is van alle moderne technische snufjes en goed gevonden wordt in Google!

Je kunt de website eenvoudig zelf aanpassen en onderhouden, de website is goed vindbaar in Google én ook nog eens responsive, waardoor deze op alle apparaten leesbaar is. Ofwel: een website op maat die helemaal bij je past.

Offerte aanvragen

Onze voordelen

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat. Wij zorgen er dan ook voor dat de website pas klaar is, wanneer jij tevreden bent.

Binnen één week online

Spoed? Wij helpen je graag om binnen één week je website te lanceren. Bespreek de mogelijkheden tijdens de (telefonische) intake.

Geen maandelijkse kosten

Bij ons zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al onze websites zijn voorzien van een CMS  (WordPress) en daarmee eenvoudig zelf bij te houden.

Betalen in termijnen

Krap bij kas? Je kan je nieuwe website bij ons in twee, drie of vier termijnen betalen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Offerte aanvragen

Een complete website v.a. 499,99

We beseffen ons dat iedere onderneming uniek is. Juist daarom maken onze specialisten een website voor je die perfect aansluit bij je zakelijke behoeften en die er ook nog eens aantrekkelijk en professioneel uitziet.

Je hebt al een complete website voor slechts €499,99
Offerte aanvragen

Eenvoudig zelf je website beheren

Nog beter dan een professionele website laten bouwen is een site laten bouwen die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

Natuurlijk wordt er vooraf uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt, zodat je er zelf mee aan de slag kunt en niet met je handen in het haar zit nadat de website online is en je deze zelf gaat onderhouden.

Offerte aanvragen

Onze klanten