Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Website laten bouwen

Wil je een website laten bouwen? Tegenwoordig is het voor elk bedrijf, van welk formaat dan ook onmisbaar om een goede website te hebben.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Een unieke website laten bouwen?

Een goede website is zowel visueel aantrekkelijk als goed vindbaar in Google. Wanneer je een website laat bouwen is het op de eerste plaats belangrijk dat je nieuwe website aanzet tot actie. Het binnen halen van nieuwe leads en/of conversies is namelijk een belangrijke factor bij het bouwen van een website.

Het aan zetten tot actie heeft raakvlakken met het schrijven van goede teksten, een duidelijke navigatie structuur, interactieve elementen en aantrekkelijke call-to-actions. Wanneer je bij ons een website laat bouwen dan zullen onze developers een website ontwikkelen in WordPress en Webshops in WooCommerce. Uiteraard is het ook mogelijk om een website zonder CMS te ontwikkelen. Wij adviseren echter wel altijd om een CMS te gebruiken, zo blijf je gemakkelijk in controle over je eigen website.

Vraag een offerte aan

Onze unieke voordelen

 • Website op maat
 • Conversiegericht
 • Geoptimaliseerd

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Visser Health Coach

  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  blank Alle cases

  Wordpress development

  WordPress website laten bouwen

  Wij zijn dé WordPress specialist wanneer je een unieke website wilt laten bouwen. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Het is een professioneel CMS, makkelijk in gebruik en voorzien van talloze mogelijkheden. Wanneer je jouw nieuwe website laat bouwen met het WordPress CMS blijf je zelf in controle over je website, het verwerken van aanpassingen op je website zijn “peanuts” en met behulp van onze support en handleiding kan het niet misgaan.

  WordPress wordt wereldwijd gebruikt door zeer grote bedrijven, denk hierbij aan CNN, Forbes en Samsung. Wanneer je jouw nieuwe website in WordPress hebt laten bouwen hoef je bij de meeste aanpassingen die je wilt doorvoeren geen beroep te doen op een developer. Je blijft eenvoudig in controle over je eigen website.

  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe website. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen

  Wat onze klanten van ons vinden

  OneDayClinic U. ★★★★★ Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!Amber M. ★★★★★ You rarely come across such companies with such good service.iDrive2GO T. ★★★★★ Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.Ab N. ★★★★★ Heldere communicatie en weten waar ze over praten.A&G L. ★★★★★ Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!Abdoel B. ★★★★★ Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!Asma H. ★★★★★ Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.Mohamed El M. ★★★★★ uitstekend en zeer flexibele serviceR ★★★★★ Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.vaNilla ★★★★★ Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klantHussain Roy Regillio K. ★★★★★ Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.Mohamed B. ★★★★★ iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.js_loader
  website-laten-maken-webdesign

  Succesvol online

  Wil je met je nieuwe website of webshop hoog in Google komen? In dit geval is het belangrijk om tijdens het bouwen van jouw nieuwe website rekening te houden met de vindbaarheid van de website.

  Meer dan 90% van de mensen gebruikt Google bij het online opzoeken van een dienst of product. Zelfs wanneer de aankoop/conversie offline plaatsvindt. Het is dus meer dan duidelijk dat Google een belangrijke factor speelt bij het bereiken van jouw doelgroep. Hoog in Google komen is niet gemakkelijke, een goede strategie kan echter uitkomst bieden.

  Kennismaking inplannen
  Google-Beoordeling
  4.9
  Gebaseerd op 84 recensies
  js_loader