Website laten bouwen

Unieke website of webshop laten bouwen?

Een unieke website laten bouwen?

Wil je een website laten bouwen? Tegenwoordig is het voor elk bedrijf, van welk formaat dan ook onmisbaar om een goede website te hebben. Een goede website is zowel visueel aantrekkelijk als goed vindbaar in Google. Wanneer je een website laat bouwen is het op de eerste plaats belangrijk dat je nieuwe website aanzet tot actie. Het binnen halen van nieuwe leads en/of conversies is namelijk een belangrijke factor bij het bouwen van een website.

Het aan zetten tot actie heeft raakvlakken met het schrijven van goede teksten, een duidelijke navigatie structuur, interactieve elementen en aantrekkelijke call-to-actions. Wanneer je bij ons een website laat bouwen dan zullen onze developers een website ontwikkelen in WordPress en Webshops in WooCommerce. Uiteraard is het ook mogelijk om een website zonder CMS te ontwikkelen. Wij adviseren echter wel altijd om een CMS te gebruiken, zo blijf je gemakkelijk in controle over je eigen website.

Offerte aanvragen

    Onze unieke voordelen

  • Website op maat
  • Conversiegericht
  • Geoptimaliseerd
  • Hoog in Google
  • Zelf beheren
  • Betalen in termijnen

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

WordPress website laten bouwen

Wij zijn dé WordPress specialist wanneer je een unieke website wilt laten bouwen. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Het is een professioneel CMS, makkelijk in gebruik en voorzien van talloze mogelijkheden. Wanneer je jouw nieuwe website laat bouwen met het WordPress CMS blijf je zelf in controle over je website, het verwerken van aanpassingen op je website zijn “peanuts” en met behulp van onze support en handleiding kan het niet misgaan.

 

WordPress wordt wereldwijd gebruikt door zeer grote bedrijven, denk hierbij aan CNN, Forbes en Samsung. Wanneer je jouw nieuwe website in WordPress hebt laten bouwen hoef je bij de meeste aanpassingen die je wilt doorvoeren geen beroep te doen op een developer. Je blijft eenvoudig in controle over je eigen website.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe website. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wanneer je bij ons ook kiest voor SEO optimalisatie zal ons SEO team tijdens het bouwen van de website al op onderzoek uitgaan en de meest relevante zoekwoorden selecteren. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je website. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content.

Doordat wij gebruik maken van WordPress is het aanpassen van je website een spreekwoordelijk "eitje". Wij zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk kunt aanpassen aan de website, daarnaast staat ons support team klaar om advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

Indien je gebruik maakt van onze onderhoudsservice zullen wij je website veilig, snel en up-to-date houden.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de daadwerkelijke wensen die je hebt. Hierbij kijken wij vooral naar de gewenste functionaliteiten. Je hebt bij ons een standaard website al vanaf 499,99 euro. Een website op maat inclusief UI/UX design heb je bij ons al vanaf 2000,00 euro.

Uiteraard bespreken we graag de mogelijkheden met je zodat we een goed passende offerte kunnen opstellen.

Yes! Wij werken met WooCommerce bij het bouwen van een webshop. WooCommerce is onderdeel van WordPress en daarmee onderdeel van het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.

Succesvol online

Wil je met je nieuwe website of webshop hoog in Google komen? In dit geval is het belangrijk om tijdens het bouwen van jouw nieuwe website rekening te houden met de vindbaarheid van de website.

Meer dan 90% van de mensen gebruikt Google bij het online opzoeken van een dienst of product. Zelfs wanneer de aankoop/conversie offline plaatsvindt. Het is dus meer dan duidelijk dat Google een belangrijke factor speelt bij het bereiken van jouw doelgroep. Hoog in Google komen is niet gemakkelijke, een goede strategie kan echter uitkomst bieden.

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Online aanwezigheid kan je zo eenvoudig of juist ingewikkeld maken als je zelf wilt.

Om er achter te komen welke strategie het best bij jou en jouw bedrijf past is het goed om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Tijdens de kennismaking zal onze websitespecialist bekijken welke kansen en mogelijkheden er zijn. Dit zal onder andere zijn door goed te luisteren naar jouw wensen en eisen aan je (nieuwe) website.

Wij geloven dat je een website samen bouwt. Wij hebben de kennis om een uitstekende website te bouwen en samen met jouw kennis van het vakgebied en de sector waarin je actief bent maken we samen een top website, volledig naar wens.

Doe de gratis online marketing check!