Skip to main content

307% organische groei

Voor One Day Clinic hebben we een effectieve strategie ontwikkeld om hun online zichtbaarheid en conversies te vergroten. Ons werk begon met het bouwen van nieuwe landingspagina’s voor zowel SEO als SEA. Deze pagina’s zijn zorgvuldig ontworpen op basis van hypotheses en verfijnd door middel van A/B-testen, zodat we zeker wisten dat ze optimaal zouden presteren.

Het resultaat mag er zijn: 307% organische groei sinds de start van het traject, en een stijging van 65% in het aantal conversies. Daarnaast staat nu 76% van de belangrijke zoekwoorden in de top 10 van Google, wat zorgt voor een aanzienlijke toename in zichtbaarheid.

Wij hebben voor One Day Clinic een breed scala aan diensten geleverd, waaronder SEA, SEO, webdevelopment, conversie optimalisatie (CRO) en Meta Ads. Deze geïntegreerde aanpak heeft ervoor gezorgd dat we niet alleen de juiste doelgroep wisten te bereiken, maar ook dat deze doelgroep werd omgezet in daadwerkelijke klanten. Met deze strategie hebben we One Day Clinic geholpen om hun online aanwezigheid sterk te verbeteren en duurzame groei te realiseren.

SEOSEAWebdevelopmentMeta Ads
  • 65% meer conversies
  • 307% organische groei
  • Conversie gerichte landingspagina’s

Top 10 keywords

76

Organische groei

307

A/B testen voor OneDayClinic

Als aanvulling op de case van OneDayClinic hebben o.a. ook deze twee gerichte A/B-testen uitgevoerd om de conversieratio verder te optimaliseren.

De eerste test betrof het toevoegen van een slider met USP’s (unieke verkoopargumenten) bovenaan de landingspagina. Deze aanpassing leidde tot een stijging van 7% in het aantal conversies. Daarnaast hebben we een CTA-knop (Call to Action) toegevoegd in de header, wat zorgde voor een toename van 15% in conversies. Door deze verbeteringen hebben we de gebruikerservaring geoptimaliseerd en de effectiviteit van de pagina’s vergroot.

Google Partner

Wij optimaliseren online prestaties

Microsoft Partner

Wij zijn dé specialist op het gebied van Microsoft Ads

9.9 / 10

Klanttevredenheid staat bij ons écht op nummer 1.

9+ jaar ervaring

Meer dan 9 jaar ervaring in online marketing