Skip to main content

SEO

SEO Quickscan

Word beter gevonden in zoekmachines
met onze gratis SEO Quickscan

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je website goed gevonden wordt in Google. Daarom is het belangrijk om aan SEO optimalisatie te doen. Maar waar begin je? En hoe weet je of je op de goede weg bent? Een quickscan kan hierbij helpen.

Wij kunnen een quickscan voor jouw website uitvoeren. Hierbij krijg je een rapport met concrete verbeterpunten die ervoor kunnen zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in Google. Ook krijg je advies op maat over hoe je deze verbeterpunten kunt aanpakken.

Beoordeeld met een 9,9
Offerte aanvragen
SEO quickscan

Hogere posities in 4 stappen

1

Analyse en Doelstelling

We starten met een uitgebreide analyse van je huidige website en bepalen samen de doelen die je wilt bereiken met zoekmachine optimalisatie.
2

Strategie ontwikkeling

Op basis van de analyse stellen we een op maat gemaakte SEO-strategie op, gericht op zowel on-page als off-page verbeteringen.
3

Implementatie

Vervolgens voeren we de strategie uit, waarbij we technische optimalisaties, contentcreatie, en linkbuilding combineren om jouw online zichtbaarheid te vergroten.
4

Monitoring en optimalisatie

e monitoren de resultaten continu en passen de strategie aan waar nodig, zodat jouw website blijft groeien en hoge posities behoudt in zoekmachines.

Deze bedrijven gingen je voor

SEO quickscan

Vrijblijvend SEO advies

Onze SEO specialisten willen meer dan alleen website bezoekers aantrekken. Het behalen van conversies is waar wij blij van worden, wij analyseren dan ook of de juiste bezoekers op je website komen. Want wees eens eerlijk, wat heb je aan grote hoeveelheden bezoekers die alleen maar kijken en niets kopen?

Aan de hand van jouw input en het analyseren van de concurrentie gaan wij opzoek naar de zoekwoorden met het meeste online rendement. Al onze hieruit vloeiende adviezen bundelen we samen tot een strategie en roadmap.

Wij hebben er in ieder geval zin in, laat je ons even weten wanneer je kennis komt maken? De koffie staat al klaar.

Bel direct met één van onze specialisten
071 234 00 34
SEOSEACROWebdevelopment

Bento Surgical

  • 1642% organische groei
  • 58% meer conversies
Bekijk case
SEOSEACROWebdevelopment

One Day Clinic

  • 307% organische groei
  • 65% meer conversies
Bekijk case
Webdevelopment

Whyz Executive Search

  • Maatwerk
  • WordPress CMS
Bekijk case

SEO Quickscan

Een quickscan is een korte analyse van jouw website op het gebied van SEO. Hierbij wordt gekeken naar verschillende factoren die van invloed zijn op de vindbaarheid van jouw website. Denk hierbij aan de technische aspecten van je website, zoals de snelheid en structuur, maar ook aan de inhoudelijke aspecten zoals de gebruikte zoekwoorden en de kwaliteit van de content.

Kortom, een quickscan kan je helpen om snel inzicht te krijgen in de verbeterpunten voor jouw website op het gebied van SEO. Wij staan wij klaar om je hierbij te helpen en jouw website naar een hoger niveau te tillen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een quickscan.

Offerte aanvragen
SEO quickscan