Facebook Marketing uitbesteden | Bereik je doelgroep

Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk
Gratis SEO scan aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Facebook Marketing uitbesteden

Grijp de aandacht van je specifieke doelgroep direct met onze expertise in Facebook Marketing. Als jouw merk midden in de belangstelling staat, bouwen we niet alleen bekendheid, maar realiseren we ook concrete resultaten.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Onze prijzen

Basis

Meestal geschikt voor kleine websites of blogs

€340 / maand

Offerte aanvragen
 • Geen opstartkosten
 • Realtime dashboard Facebook
 • 1 campagne
 • Content creatie
 • Opzetten van de campagne
 • 2 uur campagne optimalisatie
 • 4 uur direct to offer strategie
 • Maandelijkse rapportage
 • Retargeting campagne
 • Lead magnet strategie

Plus

Ideaal voor MKB'ers en middelgrote websites

€450 / maand

Offerte aanvragen
 • Geen opstartkosten
 • Realtime dashboard Facebook
 • 2 campagnes
 • Content creatie
 • Opzetten van de campagne
 • 4 uur campagne optimalisatie
 • 5 uur direct to offer strategie
 • Maandelijkse rapportage
 • 2 uur retargeting campagne
 • Lead magnet strategie

Premium

Geschikt voor grote websites en webshops

€560 / maand

Offerte aanvragen
 • Geen opstartkosten
 • Realtime dashboard Facebook
 • 3 campagnes
 • Content creatie
 • Opzetten van de campagne
 • 4 uur campagne optimalisatie
 • 5 uur direct to offer strategie
 • Maandelijkse rapportage
 • 2 uur retargeting campagne
 • 2 uur lead magnet strategies

Voordelen van Facebook Advertenties

Door te kiezen voor Facebook-advertenties, zorg je ervoor dat jouw boodschap precies op het juiste moment bij de juiste mensen aankomt. Of het nu gaat om het presenteren van een product of het vergroten van de merkbekendheid, met de begeleiding van onze experts ben je verzekerd van optimale resultaten. Ga voor de perfecte balans van product promotie en merkverhalen.

Doelgerichte advertenties

Facebook Marketing biedt ons de tools om jouw doelgroep te benaderen op basis van hun interactie met jouw merk. We creëren een ervaring die perfect aansluit. En met de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te targeten, garanderen wij efficiënte en doeltreffende advertentiecampagnes. Onze specialisten staan klaar om jouw campagne tot een succes te maken.

Vraag een offerte aan

Unieke voordelen

 • Geen lange contracten
 • In-house specialisten
 • Jarenlange ervaring

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat

[contact-form-7 id="10640" title="Gratis SEO Quickscan"]
blank
Succesverhalen

Groenoord Cleaning Service

Ontdek de vernieuwde, conversiegerichte website van Groenoord Cleaning Services, modern [...]

Succesverhalen

SCID

Voor het LUMC hebben wij een website gerealiseerd. Deze website, [...]

Succesverhalen

Visser Health Coach

Voor Visser Health Coach, een personal trainer met studio's in [...]

blank Alle Succesverhalen

Facebook Marketing

Optimale advertentiecampagnes

Wil je Facebook Marketing uitbesteden, dan is het goed om te weten dat Facebook Marketing geschikt is voor elk budget. Met Facebook Marketing sta je in de spotlight, ongeacht je advertentiebudget. Je geniet van een indrukwekkend bereik tegen relatief lage kosten. Door de geavanceerde targetingmogelijkheden, gericht op specifieke interesses, verzekeren we maximale effectiviteit in je advertentiecampagnes. Onze specialisten houden alles nauwlettend in de gaten, zodat optimalisatie continu plaatsvindt.

Unieke advertentieformats

De formats van Facebook-advertenties zijn zorgvuldig ontworpen om de aandacht te trekken en tot actie aan te zetten. Ze bieden niet alleen creatieve ruimte, maar zorgen ook voor een naadloze weergave op diverse apparaten, perfect afgestemd op jouw doelen.

offerte aanvragen

Deze bedrijven gingen je voor

UMC Utrecht
Spoedtandarts
Roc Amsterdam
OneDayClinic
Nijssen
Lumc
iDrive2GO
Gemeente Leiden
Gemeente Amsterdam
a.s.r.

Wat onze klanten van ons vinden

iMedia Bureau
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 79 recensies
dylan K.
Zeer goed en professioneel bedrijf. Ze helpen altijd zo snel mogelijk en staan heel de dag voor je klaar!
OneDayClinic U.
Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!
Amber M.
You rarely come across such companies with such good service.
iDrive2GO T.
Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.
Ab N.
Heldere communicatie en weten waar ze over praten.
A&G L.
Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!
Abdoel B.
Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!
Asma H.
Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.
Mohamed El M.
uitstekend en zeer flexibele service
R
Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.
vaNilla
Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klant
Hussain Roy Regillio K.
Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.
Mohamed B.
iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.
Kevin L.
Erg fijn geholpen door imedia bureau. De website is precies zoals ik voor ogen had opgeleverd.
SputiScope
Zeer professioneel en betrouwbaar media bureau!Bij een samenwerking met iMedia staan twee kenmerken centraal: dynamiek en expertise.Zij beschikken over het inzicht en de middelen om jouw onderneming op een vooraanstaand plekje in de digitale omgeving te bieden.
Omnia L.
iMedia heeft mij goed geholpen met het uitbouwen van de website.
Mimoent A.
Top service, altijd goed en snel te bereiken!
Daan P.
Na het eerste contact met iMedia is het snel gegaan. Erg goed contact en korte lijntjes wat er voor zorgt dat we snel zijn gestart met SEO. Zo zie ik na 1,5maand al direct resultaat en is onze vindbaarheid een stuk beter.Erg benieuwd wat de toekomst brengt met deze nieuwe samenwerking.
Rachid O.
Op zoek geweest naar een mediabureau die voor mij verschillende opdrachten kon uitvoeren, maar was lastiger te vinden dan gedacht totdat ik iMedia werd geadviseerd. Samen met ze aan tafel gezeten en mijn visie en ideeën aangereikt waar ik naartoe wil met mijn opdrachten. Werd goed begrepen en opgepakt. Werd ook goed geadviseerd waarom ik bepaalde dingen wel of niet moet doen. Wat hoor jij vooral belangrijk was, zijn de korte lijnen en nauw contact. Kortom, erg tevreden en blijf voorlopig bij hen.
Julian
Levert erg mooie, hoge kwaliteit websites
Liam M.
Eigenaar is enorm behulpzaam en begripvol, en is duidelijk met de communicatie.
Albert
Voor een webshop of website moet je hier zijn
Behzad A.
Super goede service. iMedia is professioneel en levert kwalitatief goede diensten. Daarnaast erg klantvriendelijk en flexibel.
Lar
Ik ben blij dat ik voor Imedia Bureau heb gekozen! Een hele goede ervaring, ben snel en onwijs vriendelijk geholpen door Mohamed. Niks was te veel voor Mohamed, door naar het regelen van de SEO!
Jesse M.
I-Media heeft voor mij een prachtige website gemaakt en zelfs daarbij een fotoshoot geregeld zodat de website prachtige foto's bevat! Aanrader!
Jan S.
Het eerste ontwerp van de nieuwe site was al 90 procent van wat ik in gedachten had. Het proces van het fine tunen ging soepel en plezierig. Ik ben zeer tevreden!
Najat El H.
IMedia heeft me onwijs goed en snel geholpen bij het realiseren van mijn website. De visie die ik voor ogen had is helemaal tot leven gekomen op LINKacademy.nl Bedankt daarvoor, ik raad jullie ten harte aan!
Omar C.
Conform afspraak, snelle reactietijd en professioneel
Bas van G.
Afgelopen maand de website voor mijn foodtruck/catering The Rolling Bistro laten maken door iMedia. Direct al bij de aanvraag werd ik zeer snel gebeld door Mohamed die mij direct de mogelijkheid gaf aan te geven wat ik precies wilde. Zeer snel kon ik bij hem terecht en samen met hem en Thomas duidelijk gekregen hoe alles eruit moest komen te zien.Thomas heeft toen een prachtige website gemaakt waarbij echt al mijn wensen toegepast werden. Vooral de mogelijkheid om persoonlijk te overleggen hoe ik het wilde sprak me erg aan!Nogmaals dank!Groetjes,Bas
Jeffrey V.
Mohamed heeft goed en mooi werk afgeleverd en dit heeft meteen effect op onze google positie gehad. Nu gaan we door met de SEO.Imedia is een aanrader en ze staan 24/7 voor je klaar. Wij zijn super tevreden
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review!
ayse E.
Mijn website ‘KokoloKids Creatieve Coaching’ heb ik door Mohamed laten bouwen. Ik ben zo tevreden over de kwaliteit, snelheid en de oprechte vriendelijkheid. Ik ben blij dat ik voor Imedia Bureau heb gekozen en zal zeker vrienden en kennissen aanbevelen mochten ze hulp willen voor hun website
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review!
Rowan van der V.
IMedia Bureau heeft een projectwebsite ontworpen en gemaakt voor een groot project van de gemeente Zoeterwoude. Wij zijn onwijs tevreden over het eindresultaat. Voor een aantal bouwprojecten zochten we een makkelijke en overzichtelijke manier om inwoners te informeren over de laatste ontwikkelingen. En deze website voorziet hier helemaal in! Met een goed werkende pushberichten functie krijgen zij een signaal (mobiel of via de PC) wanneer er nieuws is, super!
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review!
Mandy O.
Heel fijne communicatie met als resultaat een geweldige website waar ik heel tevreden mee ben. Dank voor de superfijne service!
js_loader
facebook marketing

Hoe wij te werk gaan

Wanneer je besluit om Facebook Marketing uit te besteden aan onze specialisten volgen we het volgende opstarttraject:

 1. Intakegesprek en strategiebepaling
 2. Professionalisering bedrijfspagina
 3. Integratie van Facebook op je website

Transparante samenwerking

Wij geloven we in 100% transparantie. Wanneer je met ons samenwerkt, krijg je één vast contactpersoon toegewezen, zodat communicatie naadloos en persoonlijk verloopt. We zorgen voor de levering van content die perfect aansluit op jouw doelstellingen en bewaken elke interactie om jouw merk in de spotlight te houden. Bovendien staan regelmatige evaluatie en doordachte planning centraal, zodat we continu sturen op jouw succes.

Kennismaking inplannen
4.9
js_loader