Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Facebook Marketing uitbesteden

Grijp de aandacht van je specifieke doelgroep direct met onze expertise in Facebook Marketing. Als jouw merk midden in de belangstelling staat, bouwen we niet alleen bekendheid, maar realiseren we ook concrete resultaten.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Voordelen van Facebook Advertenties

Door te kiezen voor Facebook-advertenties, zorg je ervoor dat jouw boodschap precies op het juiste moment bij de juiste mensen aankomt. Of het nu gaat om het presenteren van een product of het vergroten van de merkbekendheid, met de begeleiding van onze experts ben je verzekerd van optimale resultaten. Ga voor de perfecte balans van product promotie en merkverhalen.

Doelgerichte advertenties

Facebook Marketing biedt ons de tools om jouw doelgroep te benaderen op basis van hun interactie met jouw merk. We creëren een ervaring die perfect aansluit. En met de mogelijkheid om specifieke doelgroepen te targeten, garanderen wij efficiënte en doeltreffende advertentiecampagnes. Onze specialisten staan klaar om jouw campagne tot een succes te maken.

Vraag een offerte aan

Unieke voordelen

 • Geen lange contracten
 • In-house specialisten
 • Jarenlange ervaring

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Visser Health Coach

  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  blank Alle cases

  Facebook Marketing

  Optimale advertentiecampagnes

  Wil je Facebook Marketing uitbesteden, dan is het goed om te weten dat Facebook Marketing geschikt is voor elk budget. Met Facebook Marketing sta je in de spotlight, ongeacht je advertentiebudget. Je geniet van een indrukwekkend bereik tegen relatief lage kosten. Door de geavanceerde targetingmogelijkheden, gericht op specifieke interesses, verzekeren we maximale effectiviteit in je advertentiecampagnes. Onze specialisten houden alles nauwlettend in de gaten, zodat optimalisatie continu plaatsvindt.

  Unieke advertentieformats

  De formats van Facebook-advertenties zijn zorgvuldig ontworpen om de aandacht te trekken en tot actie aan te zetten. Ze bieden niet alleen creatieve ruimte, maar zorgen ook voor een naadloze weergave op diverse apparaten, perfect afgestemd op jouw doelen.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen

  Wat onze klanten van ons vinden

  OneDayClinic U. ★★★★★ Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!Amber M. ★★★★★ You rarely come across such companies with such good service.iDrive2GO T. ★★★★★ Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.Ab N. ★★★★★ Heldere communicatie en weten waar ze over praten.A&G L. ★★★★★ Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!Abdoel B. ★★★★★ Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!Asma H. ★★★★★ Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.Mohamed El M. ★★★★★ uitstekend en zeer flexibele serviceR ★★★★★ Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.vaNilla ★★★★★ Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klantHussain Roy Regillio K. ★★★★★ Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.Mohamed B. ★★★★★ iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.js_loader
  facebook marketing

  Hoe wij te werk gaan

  Wanneer je besluit om Facebook Marketing uit te besteden aan onze specialisten volgen we het volgende opstarttraject:

  1. Intakegesprek en strategiebepaling
  2. Professionalisering bedrijfspagina
  3. Integratie van Facebook op je website

  Transparante samenwerking

  Wij geloven we in 100% transparantie. Wanneer je met ons samenwerkt, krijg je één vast contactpersoon toegewezen, zodat communicatie naadloos en persoonlijk verloopt. We zorgen voor de levering van content die perfect aansluit op jouw doelstellingen en bewaken elke interactie om jouw merk in de spotlight te houden. Bovendien staan regelmatige evaluatie en doordachte planning centraal, zodat we continu sturen op jouw succes.

  Kennismaking inplannen
  Google-Beoordeling
  4.9
  Gebaseerd op 84 recensies
  js_loader