Goedkoop website laten maken

Je hebt al een complete website voor slecht €499,99 + Hoog in Google!

Google Beoordelingen
4.8
Offerte aanvragenBellen: 071 234 00 34

Goedkoop website laten maken

Wil je goedkoop een website laten maken voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden het meest complete All-in website-pakket van Nederland aan. Voor maar 499,99 euro krijg je bij ons al een complete website, met CMS-systeem, responsive design en verschillende exclusieve modules zoals een call-to action mogelijkheid of social media integratie. Daarnaast zijn al onze websites standaard Google Ready, waardoor je direct beter gevonden wordt in Google.

Goedkoop website laten maken

Als je zelf niet over de technische kennis beschikt om je eigen website te bouwen dan hebben we goed nieuws: wij zorgen ervoor dat goedkoop website laten maken geen uitdaging meer is!

Wij hebben het allemaal: technische kennis, ervaring en nog veel meer. Juist daarom zijn wij dé specialist voor het bouwen van websites. Wil je een goedkoop een professioneel ogende website laten maken dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dankzij een uitgebreid websitepakket voor slechts 499,99 euro kan je profiteren van een vakkundig gebouwde site die bezoekers ongetwijfeld aanspreekt.

Bekijk onze website pakketten

Onze voordelen

Geen maandelijkse kosten
Betalen in termijnen
Geschikt voor pc, tablet en mobiel
Binnen één week online
Snel vindbaar in Google
Website geheel naar wens
100% tevredenheidsgarantie

Je hebt al een complete website voor slechts €499,99 (ex.btw)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam
Goedkoop website laten maken

Responsive website

We weten hoe belangrijk de klantervaring is bij het bezoeken van een website en daarom wordt dan ook veel aandacht besteed aan de lay-out. Repsonsive websites maken het voor de klant en bezoeker aangenamer, waardoor ook via een tablet of smartphone eenvoudig gezocht kan worden naar informatie.

De websites die wij maken voldoen aan alle vereisten om ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets te zorgen voor een goede lay-out. En dat draagt alleen maar bij aan de kwaliteit die mensen ervaren als ze jouw website bezoeken.

Ook exclusieve modules en een CMS-systeem behoren tot de responsive websites die wij voor jou maken. Daarbij zorgt dit CMS-systeem voor de beste SEO optimalisatie zodat je beter scoort in Google – en dat voor een voordelige prijs!

BuyMax

BuyMax

21 mei 2018

Kookmutsjes

Kookmutsjes

21 mei 2018

Taxi Rapenburg

Taxi Rapenburg

21 mei 2018

Renovatiebedrijf Haanstra

Renovatiebedrijf Haanstra

21 mei 2018

Zelf je website beheren

Nog beter dan een professionele website is een site die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam
Goedkoop website laten maken

Offerte aanvragen

Wil je een website laten bouwen of heb je interesse in een van onze andere diensten? Wij denken graag met je mee. Je kunt ons bellen op 071 234 00 34 of mailen via contact@imediabureau.nl.

Wat onze klanten zeggen

Ik ben erg tevreden met de website die iMedia Bureau voor mij heeft gebouwd. De samenwerking met Mohamed en zijn collega's verliep prima. Korte lijnen en een half woord is genoeg. Zo willen we het!

Jose van der Pijlwww.josevanderpijl.nl

Tevreden met mijn website en logo ontwerp! Goede service en snelle response op mijn vragen

Mathijs BosWebsite eigenaar

Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn website en mobiele website. Alles is precies geworden zoals ik het wou hebben! Top Service, dank je wel heren!

Bjorn van den Boswww.24deals.nl

Ik heb mijn website laten ontwerpen en maken door imedia bureau. Ben zeer tevreden over hun communicatie en service. Website is top! Heb daarna ook mijn logo bij ze aanpast en mijn visitekaartjes laten maken. Ik kon altijd met al mijn vragen terecht met een snelle reactie. Top!

Mohamed Amjahadwww.kenzaphotography.nl

Ik ben tevreden over de kwaliteit van mijn website. Mijn website is geschikt voor alle mobiele apparaten, precies zoals ik hebben wil. De communicatie met imedia bureau is helder en afspraken worden nagekomen. Ik zou imedia bureau zeker aanraden!

Samad LaghmouchiLaghmouchi Law

De website van mijn bedrijf DF Finance heb ik door imediabureau laten maken. Het resultaat is boven mijn verwachting en de service & snelheid waarmee Mohamed alles heeft afgerond is zeer positief en professioneel. Vanuit mijn ervaring raad ik imediabureau ten zeerste aan!

Corné de Frelwww.dffinance.nl