Onze klanten

Een greep uit onze portfolio

Vraag een offerte aanBekijk website pakketten

dockdock.com

Met dockdock heb je controle over de maandelijkse lasten van je abonnementen. Wij hebben voor dockdock een website gebouwd en deze gekoppeld aan de dockdock APP.

Ga naar dockdock.com

Genetics First PID

Deze website beschrijft de achtergrond en opzet van het ZonMw-project Genetics First for Primary Immune Deficiencies. Wij hebben de volledige website ontwikkeld voor dit project.

Ga naar geneticsfirstpid.nl

Linkacademy.nl

In de afgelopen jaren heeft LINK ACADEMY programma’s voor diverse organisaties, onderwijsinstellingen en gemeentes tot uitvoering gebracht. Wij hebben de volledige website ontworpen en gebouwd.

Ga naar linkacademy.nl

Permanently.nl

Permanently is dé specialist in laserontharen en huidverbetering. Wij hebben voor Permanently een volledig nieuwe website gebouwd. Verder hebben wij deze website voorzien van een webshop.

Ga naar permanently.nl

Vondelstraat19-2.nl

en high-end gerenoveerd drie-laags penthouse, waarbij vakmanschap en oog voor de kleinste details kenmerkend zijn. Wij hebben ter promotie van dit vastgoed object een website gebouwd.

Ga naar vondelstraat19-2.nl

Onze voordelen

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat. Wij zorgen er dan ook voor dat de website pas klaar is, wanneer jij tevreden bent.

Binnen één week online

Spoed? Wij helpen je graag om binnen één week je website te lanceren. Bespreek de mogelijkheden tijdens de (telefonische) intake.

Geen maandelijkse kosten

Bij ons zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al onze websites zijn voorzien van een CMS  (WordPress) en daarmee eenvoudig zelf bij te houden.

Betalen in termijnen

Krap bij kas? Je kan je nieuwe website bij ons in twee, drie of vier termijnen betalen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Offerte aanvragen

Onze klanten