Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

SEO Amsterdam

Wanneer je een website of webshop hebt is het erg belangrijk om hoog in de zoekresultaten te staan met je website of webshop.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

SEO Amsterdam

Zoals velen van ons weten kijken de meeste mensen die via Google zoeken naar een product of dienst niet verder dan pagina 1 van de zoekresultaten. Dit geeft duidelijk aan hoe belangrijk het is om met jouw website op pagina 1 van Google te staan. Het is echter niet simpel om met je website hoog in de zoekresultaten te staan. De concurrentie is immers moordend. SEO (SEO optimalisatie) is dan ook iets waar vele bedrijven en ondernemers tijd en geld in investeren.

Bij het uitvoeren van een SEO traject is het erg belangrijk om rekening te houden met alle factoren die hier bij komen kijken, denk aan bijvoorbeeld, linkbuilding, metatags en backlinks. Ook het algoritme van Google waarmee de manier waarop Google zoekresultaten genereert veranderd regelmatig, hierdoor is SEO niet een gemakkelijke vorm van online marketing. Maar met de juiste kennis en door het toepassen van de juiste technieken is het mogelijk om je website hoger te laten scoren in Google.

Vraag een offerte aan

Stijgen in Google

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  Case Studies

  A&G Letselschade

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  SEO Amsterdam: wat is dat nu precies?

  SEO ook wel Zoekmachine Optimalisatie genoemd, is het letterlijk het afstemmen van de inhoud en techniek van jouw website op de potentiele bezoekers en klanten. Je optimaliseert je website immers voor de bezoekers en klanten, en niet voor zoekmachines (!).

  Wanneer je hoger in de zoekresultaten van Google scoort met je website, verhoog je de kant dat potentiele bezoekers en klanten bij jouw website terecht komen enorm. Een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google vereist wel een professionele aanpak waarbij alle facetten van jouw website worden geoptimaliseerd.

  Offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  SEO-amsterdam

  SEO optimalisatie, een complex gegeven

  Zoals je wellicht al weet is SEO Amsterdam een ingewikkeld proces waarbij enorm veel factoren meespelen. Het is dan ook verstandig om de optimalisatie uit te laten voeren door een SEO specialist. Een SEO specialist in Amsterdam weet exact wat er nodig is om jouw website hoog te laten scoren in de zoekresultaten.

  SEO specialisten zijn dagelijks bezig met het verbeteren van posities in de zoekresultaten. Hiervoor optimaliseren zijn diverse websites voor verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Doordat SEO specialisten hier dagelijks mee bezig zijn, zijn zij op de hoogte van alle nieuwtjes met betrekking tot SEO Amsterdam. Zo zorgen zij ervoor dat jouw website binnen no-time geoptimaliseerd is voor Google en start met stijgen in de zoekresultaten!

  Kennismaking inplannen