SEO Amsterdam

Online aandacht genereren met SEO optimalisatie

SEO Amsterdam

Wanneer je een website of webshop hebt is het erg belangrijk om hoog in de zoekresultaten te staan met je website of webshop. Zoals velen van ons weten kijken de meeste mensen die via Google zoeken naar een product of dienst niet verder dan pagina 1 van de zoekresultaten. Dit geeft duidelijk aan hoe belangrijk het is om met jouw website op pagina 1 van Google te staan. Het is echter niet simpel om met je website hoog in de zoekresultaten te staan. De concurrentie is immers moordend. SEO (SEO optimalisatie) is dan ook iets waar vele bedrijven en ondernemers tijd en geld in investeren.

Bij het uitvoeren van een SEO traject is het erg belangrijk om rekening te houden met alle factoren die hier bij komen kijken, denk aan bijvoorbeeld, linkbuilding, metatags en backlinks. Ook het algoritme van Google waarmee de manier waarop Google zoekresultaten genereert veranderd regelmatig, hierdoor is SEO niet een gemakkelijke vorm van online marketing. Maar met de juiste kennis en door het toepassen van de juiste technieken is het mogelijk om je website hoger te laten scoren in Google.

Vraag een offerte aan

    Stijgen in Google

  • Betrouwbaar
  • Geen black-hat
  • Transparant
  • Overzichtelijk dashboard
  • Persoonlijk advies
  • We doen ons uiterste best!

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

SEO Amsterdam: wat is dat nu precies?

SEO ook wel Zoekmachine Optimalisatie genoemd, is het letterlijk het afstemmen van de inhoud en techniek van jouw website op de potentiele bezoekers en klanten. Je optimaliseert je website immers voor de bezoekers en klanten, en niet voor zoekmachines (!).

Wanneer je hoger in de zoekresultaten van Google scoort met je website, verhoog je de kant dat potentiele bezoekers en klanten bij jouw website terecht komen enorm. Een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google vereist wel een professionele aanpak waarbij alle facetten van jouw website worden geoptimaliseerd.

Wij maken gebruik van het customer journey model. Na een grondige analyse van je doelgroep bekijken we welke zoekwoorden ze gebruiken en in welke fase van de journey ze deze gebruiken. Vervolgens optimaliseren we je website en indien nodig creëren we samen nieuwe content die aansluit op de zoekbehoefte van je doelgroep.

Wij beloven nooit positie 1 in de zoekresultaten. Uiteraard is dit een mooi streven en gaan we samen onze best doen om dit te realiseren. De posities binnen Google veranderen echter zo snel op basis van enorm veel factoren dat het onmogelijk is om positie 1 in de zoekresultaten te garanderen.

Door maandelijks samen te bekijken hoe de voortgang verloopt en welke stappen we kunnen zetten om het nog beter te doen sturen we aan op het behalen van resultaten en het afstemmen van de campagne op jouw wensen en de behoefte van je doelgroep.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal gekozen zoekwoorden/zoektermen. Voor elke zoekterm zullen wij een aantal uren per maand besteden aan de campagne. De prijs is hier dan ook op afgestemd. Je hebt de mogelijkheid een standaard pakket af te nemen of een campagne op maat af te nemen.

Het is goed mogelijk dat je op korte termijn resultaten ziet. De praktijk leert echter dat het in het algemeen 3 tot 6 maanden duurt voordat de echte resultaten zichtbaar worden voor jouw doelgroep. Tijdens onze maandelijkse terugblik laten wij zien welke tussentijdse resultaten al zichtbaar zijn en wat de verwachtingen zijn.

SEO optimalisatie, een complex gegeven

Zoals je wellicht al weet is SEO Amsterdam een ingewikkeld proces waarbij enorm veel factoren meespelen. Het is dan ook verstandig om de optimalisatie uit te laten voeren door een SEO specialist. Een SEO specialist in Amsterdam weet exact wat er nodig is om jouw website hoog te laten scoren in de zoekresultaten.

SEO specialisten zijn dagelijks bezig met het verbeteren van posities in de zoekresultaten. Hiervoor optimaliseren zijn diverse websites voor verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Doordat SEO specialisten hier dagelijks mee bezig zijn, zijn zij op de hoogte van alle nieuwtjes met betrekking tot SEO Amsterdam. Zo zorgen zij ervoor dat jouw website binnen no-time geoptimaliseerd is voor Google en start met stijgen in de zoekresultaten!

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze SEO optimalisatie specialisten willen meer dan enkel het aantrekken van website bezoekers. Wij worden blij van het behalen van echte conversies, een grondige analyse van jouw doelgroep en websitebezoekers is dan ook een must. Want wees eens eerlijk, grote hoeveelheden bezoekers op je website die alleen maar kijken niets kopen, is niet iets waar je op wacht.

Aan de hand van jouw input en het grondig analyseren van de concurrentie gaan wij dan ook opzoek naar de zoekwoorden met het meeste rendement, gericht op het behalen van conversies. Al onze hieruit vloeiende adviezen bundelen we samen tot een strategie en roadmap.

Wij hebben er in ieder geval zin in, laat je ons even weten wanneer je kennis komt maken? De koffie staat al klaar.

Doe de gratis online marketing check!