Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Wij zijn het #1 SEO Bureau van Nederland

Elke ondernemer wilt graag dat online zoekopdrachten in zoekmachines naar hun eigen website leiden. Logisch eigenlijk, want hoe meer websitebezoekers jouw website ontvangt, hoe meer kan er is dat deze bezoekers overgaan op actie. Of je nu een dienst aanbiedt of een product verkoopt, SEO is een enorm belangrijke factor in het online vindbaar worden voor potentiële klanten. Door het uitvoeren een kwalitatieve SEO traject zorg je ervoor dat jouw doelgroep jouw website beter online kan vinden. Bij dit gehele traject is een professionele SEO-bureau onmisbaar.

Direct naar: Wat is een SEO-bureau? | De voordelen | Let hier op bij het kiezen van een SEO-bedrijf

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Hoger in Google met een SEO Bureau

Wat is een SEO-bureau?

Wij krijgen vaak de vraag wat een SEO-bureau nu is. Een goede SEO bedrijf is een bureau dat zich bezig houdt met alles rondom het verbeteren van de vindbaarheid van websites en webshops doormiddel van online marketing. Het is mogelijk diverse diensten af te nemen of zelfs de volledige online marketing van jouw onderneming uit te besteden aan een SEO bedrijf.

Hoe gaat een SEO-bureau te werk?

Een goede SEO traject bestaat uit verschillende factoren. Zo is het bij SEO belangrijk om bijvoorbeeld te kijken naar de snelheid van je website, de navigatiestructuur en goede content. Bij goede content moet je denken aan teksten die geschreven zijn voor jouw doelgroep waardoor jouw doelgroep beter gevonden wordt.

Een SEO bedrijf houdt zich dus bezig met vrijwel alle onderdelen van online marketing, wel zo handig; zo kan jij je focussen op het ondernemen.

Vraag een offerte aan

Jouw SEO bureau

 • Profiteer van onze ervaring
 • Snelle resultaten
 • Op maat gemaakte websites

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  case study

  Unieke verhalen zowel online als offline met een website op maat

  case study

  Groenoord Cleaning Service is er voor de dagelijkse reguliere schoonmaak, periodieke klussen, eenmalige grote beurten, glasbewassing, tapijtreiniging of andere specialistische reiniging.

  blank Alle cases

  De voordelen van een SEO bedrijf

  Een professionele SEO-bedrijf optimaliseert jouw website of webshop aan de hand van data. Deze data komt vaak uit een SEO tool zoals Ahrefs of de tools van Google zoals Analytics en Google Search Console. Aan de hand van al deze data zal de SEO specialist bekijken welke verbeterpunten er zijn voor jouw website. Dit kunnen vaak vrij eenvoudige punten zijn, denk hierbij aan het comprimeren van afbeeldingen of het verbeteren van de content van jouw website. Ook is het mogelijk dat dit zeer technische punten zijn zoals het verbeteren van de code van je website.

  De SEO specialist zal altijd van te voren bespreken welke punten er verbeterd zullen worden en zal je hiervan op de hoogte brengen.

  Een SEO bureau biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Technische SEO
  • SEO content
  • Linkbuilding (off site SEO)
  • Complete SEO trajecten
  • SEO consultancy

  Offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  SEO bureau

  Let hier goed op bij het kiezen van een SEO agency

  Zoals je wellicht al weet zijn er veel bedrijven die SEO aanbieden in combinatie met een gegarandeerde #1 positie in Google, dit is echter onmogelijk! Geen enkel SEO-bureau kan je een #1 positie garanderen. Vaak gebruiken dit soort bedrijven zoekwoorden met een zeer laag zoekvolume, hiermee is het vrij eenvoudig een nummer 1 positie te behalen in Google, echter gezien het lage zoekvolume zal er niemand op dit zoekwoord zoeken, dit zal uiteindelijk geen enkel effect hebben op de SEO van jouw website.

  Het is dan ook enorm belangrijk om tijdens een SEO traject realistisch te blijven en verwachtingen samen uit te spreken. De positie van je website in Google is afhankelijk van vele factoren. Een hogere positie in Google behaal je dan ook door het SEO optimalisatie traject af te stemmen op de meest belangrijke factoren.

  Het is belangrijk om te kiezen voor een SEO bureau die in ieder geval in de volgende punten gespecialiseerd is: technische optimalisatie, linkbuilding, content optimalisatie. De technische optimalisatie en linkbuilding zal door de SEO specialist worden uitgevoerd, het optimaliseren van content kan vaak in samenspraak gaan, de ene keer neemt het SEO bureau dit uit handen en de andere keer pas je zelf de content aan op basis van door de SEO specialist gegeven feedback.

  Tot slot benadrukken we graag nogmaals dat het een no-go is wanneer een SEO bureau een nummer 1 positie in Google garandeert.

  Kennismaking inplannen