SEO Bureau

Wij maken je beter (online) vindbaar

Wij zijn de #1 SEO Bureau van Nederland

Wil je online groeien? Goed idee! 90% van je klanten start hun zoektocht naar een product of dienst namelijk online, in Google.

Wanneer je je SEO optimalisatie aan ons uitbesteedt, kun je erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om jouw website meer bezoekers op te leveren en deze om te zetten in waardevolle leads.

Waarom een SEO Bureau?

Alhoewel het wellicht gemakkelijk klinkt, SEO is echt een vak apart. Veel ondernemers hebben niet de kennis en know-how in huis om écht resultaat te boeken met SEO en verliezen hierdoor vaak enorm veel tijd. In dit geval is het dan ook aan te raden om een SEO bureau in te schakelen. Zo kunnen wij doen waar wij goed in zijn en kan jij doen waar jij goed in bent.

Daarnaast heeft een SEO Bureau veel ervaring op het gebied van SEO en een bewezen track-record. Hierdoor is het voor een SEO Bureau makkelijker om écht te scoren in Google.

Offerte aanvragen

  Jouw SEO bureau

 • Profiteer van onze ervaring
 • Snelle resultaten
 • Op maat gemaakte websites
 • SEO specialisten
 • Transparant
 • Persoonlijk advies

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

De voordelen van een SEO Bureau

Een SEO bureau zorgt ervoor dat je website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Zoals je wellicht weet wordt SEO ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Wanneer wij je website beter vindbaar maken zullen onze SEO specialisten verschillende optimalisaties uitvoeren, zo verbeteren ze bijvoorbeeld de technische kant van je website of bijvoorbeeld de content.

Wanneer je hoog scoort in de zoekresultaten van Google, zal dit een grote impact hebben op het aantal websites bezoekers. Zo zullen er meer potentiele klanten op je website komen. Tegenwoordig gebruikt maar liefst 90% van de mensen Google als zoekpunt om te zoeken naar een dienst of product. Wij zorgen ervoor dat jouw klanten je vinden wanneer ze een relevante zoekterm invoeren in de zoekmachine.

Wij maken gebruik van het customer journey model. Na een grondige analyse van je doelgroep bekijken we welke zoekwoorden ze gebruiken en in welke fase van de journey ze deze gebruiken. Vervolgens optimaliseren we je website en indien nodig creëren we samen nieuwe content die aansluit op de zoekbehoefte van je doelgroep.

Wij beloven nooit positie 1 in de zoekresultaten. Uiteraard is dit een mooi streven en gaan we samen onze best doen om dit te realiseren. De posities binnen Google veranderen echter zo snel op basis van enorm veel factoren dat het onmogelijk is om positie 1 in de zoekresultaten te garanderen.

Door maandelijks samen te bekijken hoe de voortgang verloopt en welke stappen we kunnen zetten om het nog beter te doen sturen we aan op het behalen van resultaten en het afstemmen van de campagne op jouw wensen en de behoefte van je doelgroep.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal gekozen zoekwoorden/zoektermen. Voor elke zoekterm zullen wij een aantal uren per maand besteden aan de campagne. De prijs is hier dan ook op afgestemd. Je hebt de mogelijkheid een standaard pakket af te nemen of een campagne op maat af te nemen.

Het is goed mogelijk dat je op korte termijn resultaten ziet. De praktijk leert echter dat het in het algemeen 3 tot 6 maanden duurt voordat de echte resultaten zichtbaar worden voor jouw doelgroep. Tijdens onze maandelijkse terugblik laten wij zien welke tussentijdse resultaten al zichtbaar zijn en wat de verwachtingen zijn.

Wat is SEO bij een SEO bureau precies?

SEO oftewel Search Engine Optimization is een verzamelnaam van meerdere factoren die ervoor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten terecht komt. Een aantal van deze factoren zijn:

 • Strategie
 • Technische SEO
 • On-page SEO
 • Copywriting
 • Linkbuilding

Al deze genoemde factoren zorgen er samen voor dat jouw website stap-voor-stap stijgt in de zoekresultaten. Wanneer je al deze punten in combinatie met elkaar uitvoert zal je het beste resultaat behalen, alle factoren gaan namelijk hand-in-hand met elkaar samen.

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

Resultaten meten

Wanneer je start met een SEO traject, dan doe je dit om meer websitebezoekers te verkrijgen, deze websitebezoekers wil je vervolgens omzetten in echte klanten. Wanneer wij een SEO traject uitvoeren zijn wij er dan ook op gefocust om meer conversie te behalen.

Tijdens het SEO traject geven wij je een uniek inzicht in de dagelijkse werkzaamheden en geboekte resultaten. Met een persoonlijk dashboard ben je 24 uur per dag op de hoogte van de voortgang van het traject.

Gratis SEO onderzoek

Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt zullen wij als eerst een gratis SEO onderzoek uitvoeren. Je weet op deze manier van te voren waar jouw kansen liggen op het gebied van SEO. Hierdoor kom je niet voor onaangename verassingen te staan.

Langdurig resultaat

Door onze unieke strategie zorgen wij voor een langdurig resultaat. Hierdoor zijn de posities die wij vandaag voor je behalen na het stoppen van een SEO traject niet zomaar verdwenen. Een goed uitgevoerd SEO traject, daar pluk je langdurig de vruchten van.

Doe de gratis online marketing check!