SEO Bureau nodig? Wij maken je website beter vindbaar

Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk
Gratis SEO scan aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

SEO bureau voor écht organische groei

Ben je op zoek naar een partner die je ondersteunt in je online zichtbaarheid in zoekmachines? Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring als strategische en uitvoerende SEO experts.

Onze SEO specialisten zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) voor zowel kleine als grote bedrijven en weten precies wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien.

Of het nu gaat om het verbeteren van je zoekmachine ranking, het opzetten van een effectieve linkbuilding strategie of het analyseren van je website met behulp van onze geavanceerde SEO tools, wij helpen je graag verder. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier hoe wij jou kunnen helpen stijgen in Google.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Hoger in Google met een SEO Bureau

Wat is een SEO-bureau?

Wij krijgen vaak de vraag wat een SEO-bureau nu is. Een goede SEO bedrijf is een bureau dat zich bezig houdt met alles rondom het verbeteren van de vindbaarheid van websites en webshops doormiddel van online marketing. Het is mogelijk diverse diensten af te nemen of zelfs de volledige online marketing van jouw onderneming uit te besteden aan een SEO bedrijf.

Hoe gaat een SEO-bureau te werk?

Een goede SEO traject bestaat uit verschillende factoren. Zo is het bij SEO belangrijk om bijvoorbeeld te kijken naar de snelheid van je website, de navigatiestructuur en goede content. Bij goede content moet je denken aan teksten die geschreven zijn voor jouw doelgroep waardoor jouw doelgroep beter gevonden wordt.

Een SEO bedrijf houdt zich dus bezig met vrijwel alle onderdelen van online marketing, wel zo handig; zo kan jij je focussen op het ondernemen.

Vraag een offerte aan

Jouw SEO bureau

  • Profiteer van onze ervaring
  • Snelle resultaten
  • Op maat gemaakte websites

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat

[contact-form-7 id="10640" title="Gratis SEO Quickscan"]
blank
Succesverhalen

Groenoord Cleaning Service

Ontdek de vernieuwde, conversiegerichte website van Groenoord Cleaning Services, modern [...]

Succesverhalen

SCID

Voor het LUMC hebben wij een website gerealiseerd. Deze website, [...]

Succesverhalen

Visser Health Coach

Voor Visser Health Coach, een personal trainer met studio's in [...]

blank Alle Succesverhalen

De voordelen van een SEO bedrijf

Een professionele SEO-bedrijf optimaliseert jouw website of webshop aan de hand van data. Deze data komt vaak uit een SEO tool zoals Ahrefs of de tools van Google zoals Analytics en Google Search Console. Aan de hand van al deze data zal de SEO specialist bekijken welke verbeterpunten er zijn voor jouw website. Dit kunnen vaak vrij eenvoudige punten zijn, denk hierbij aan het comprimeren van afbeeldingen of het verbeteren van de content van jouw website. Ook is het mogelijk dat dit zeer technische punten zijn zoals het verbeteren van de code van je website.

De SEO specialist zal altijd van te voren bespreken welke punten er verbeterd zullen worden en zal je hiervan op de hoogte brengen.

Een SEO bureau biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Technische SEO
  • SEO content
  • Linkbuilding (off site SEO)
  • Complete SEO trajecten
  • SEO consultancy

Offerte aanvragen

Deze bedrijven gingen je voor

UMC Utrecht
Spoedtandarts
Roc Amsterdam
OneDayClinic
Nijssen
Lumc
iDrive2GO
Gemeente Leiden
Gemeente Amsterdam
a.s.r.

Wat onze klanten van ons vinden

iMedia Bureau
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 79 recensies
dylan K.
Zeer goed en professioneel bedrijf. Ze helpen altijd zo snel mogelijk en staan heel de dag voor je klaar!
OneDayClinic U.
Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!
Amber M.
You rarely come across such companies with such good service.
iDrive2GO T.
Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.
Ab N.
Heldere communicatie en weten waar ze over praten.
A&G L.
Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!
Abdoel B.
Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!
Asma H.
Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.
Mohamed El M.
uitstekend en zeer flexibele service
R
Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.
vaNilla
Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klant
Hussain Roy Regillio K.
Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.
Mohamed B.
iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.
Kevin L.
Erg fijn geholpen door imedia bureau. De website is precies zoals ik voor ogen had opgeleverd.
SputiScope
Zeer professioneel en betrouwbaar media bureau!Bij een samenwerking met iMedia staan twee kenmerken centraal: dynamiek en expertise.Zij beschikken over het inzicht en de middelen om jouw onderneming op een vooraanstaand plekje in de digitale omgeving te bieden.
Omnia L.
iMedia heeft mij goed geholpen met het uitbouwen van de website.
Mimoent A.
Top service, altijd goed en snel te bereiken!
Daan P.
Na het eerste contact met iMedia is het snel gegaan. Erg goed contact en korte lijntjes wat er voor zorgt dat we snel zijn gestart met SEO. Zo zie ik na 1,5maand al direct resultaat en is onze vindbaarheid een stuk beter.Erg benieuwd wat de toekomst brengt met deze nieuwe samenwerking.
Rachid O.
Op zoek geweest naar een mediabureau die voor mij verschillende opdrachten kon uitvoeren, maar was lastiger te vinden dan gedacht totdat ik iMedia werd geadviseerd. Samen met ze aan tafel gezeten en mijn visie en ideeën aangereikt waar ik naartoe wil met mijn opdrachten. Werd goed begrepen en opgepakt. Werd ook goed geadviseerd waarom ik bepaalde dingen wel of niet moet doen. Wat hoor jij vooral belangrijk was, zijn de korte lijnen en nauw contact. Kortom, erg tevreden en blijf voorlopig bij hen.
Julian
Levert erg mooie, hoge kwaliteit websites
Liam M.
Eigenaar is enorm behulpzaam en begripvol, en is duidelijk met de communicatie.
Albert
Voor een webshop of website moet je hier zijn
Behzad A.
Super goede service. iMedia is professioneel en levert kwalitatief goede diensten. Daarnaast erg klantvriendelijk en flexibel.
Lar
Ik ben blij dat ik voor Imedia Bureau heb gekozen! Een hele goede ervaring, ben snel en onwijs vriendelijk geholpen door Mohamed. Niks was te veel voor Mohamed, door naar het regelen van de SEO!
Jesse M.
I-Media heeft voor mij een prachtige website gemaakt en zelfs daarbij een fotoshoot geregeld zodat de website prachtige foto's bevat! Aanrader!
Jan S.
Het eerste ontwerp van de nieuwe site was al 90 procent van wat ik in gedachten had. Het proces van het fine tunen ging soepel en plezierig. Ik ben zeer tevreden!
Najat El H.
IMedia heeft me onwijs goed en snel geholpen bij het realiseren van mijn website. De visie die ik voor ogen had is helemaal tot leven gekomen op LINKacademy.nl Bedankt daarvoor, ik raad jullie ten harte aan!
Omar C.
Conform afspraak, snelle reactietijd en professioneel
Bas van G.
Afgelopen maand de website voor mijn foodtruck/catering The Rolling Bistro laten maken door iMedia. Direct al bij de aanvraag werd ik zeer snel gebeld door Mohamed die mij direct de mogelijkheid gaf aan te geven wat ik precies wilde. Zeer snel kon ik bij hem terecht en samen met hem en Thomas duidelijk gekregen hoe alles eruit moest komen te zien.Thomas heeft toen een prachtige website gemaakt waarbij echt al mijn wensen toegepast werden. Vooral de mogelijkheid om persoonlijk te overleggen hoe ik het wilde sprak me erg aan!Nogmaals dank!Groetjes,Bas
Jeffrey V.
Mohamed heeft goed en mooi werk afgeleverd en dit heeft meteen effect op onze google positie gehad. Nu gaan we door met de SEO.Imedia is een aanrader en ze staan 24/7 voor je klaar. Wij zijn super tevreden
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review!
ayse E.
Mijn website ‘KokoloKids Creatieve Coaching’ heb ik door Mohamed laten bouwen. Ik ben zo tevreden over de kwaliteit, snelheid en de oprechte vriendelijkheid. Ik ben blij dat ik voor Imedia Bureau heb gekozen en zal zeker vrienden en kennissen aanbevelen mochten ze hulp willen voor hun website
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review!
Rowan van der V.
IMedia Bureau heeft een projectwebsite ontworpen en gemaakt voor een groot project van de gemeente Zoeterwoude. Wij zijn onwijs tevreden over het eindresultaat. Voor een aantal bouwprojecten zochten we een makkelijke en overzichtelijke manier om inwoners te informeren over de laatste ontwikkelingen. En deze website voorziet hier helemaal in! Met een goed werkende pushberichten functie krijgen zij een signaal (mobiel of via de PC) wanneer er nieuws is, super!
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review!
Mandy O.
Heel fijne communicatie met als resultaat een geweldige website waar ik heel tevreden mee ben. Dank voor de superfijne service!
js_loader
SEO bureau

Let hier goed op bij het kiezen van een SEO agency

Zoals je wellicht al weet zijn er veel bedrijven die SEO aanbieden in combinatie met een gegarandeerde #1 positie in Google, dit is echter onmogelijk! Geen enkel SEO-bureau kan je een #1 positie garanderen. Vaak gebruiken dit soort bedrijven zoekwoorden met een zeer laag zoekvolume, hiermee is het vrij eenvoudig een nummer 1 positie te behalen in Google, echter gezien het lage zoekvolume zal er niemand op dit zoekwoord zoeken, dit zal uiteindelijk geen enkel effect hebben op de SEO van jouw website.

Het is dan ook enorm belangrijk om tijdens een SEO traject realistisch te blijven en verwachtingen samen uit te spreken. De positie van je website in Google is afhankelijk van vele factoren. Een hogere positie in Google behaal je dan ook door het SEO optimalisatie traject af te stemmen op de meest belangrijke factoren.

Het is belangrijk om te kiezen voor een SEO bureau die in ieder geval in de volgende punten gespecialiseerd is: technische optimalisatie, linkbuilding, content optimalisatie. De technische optimalisatie en linkbuilding zal door de SEO specialist worden uitgevoerd, het optimaliseren van content kan vaak in samenspraak gaan, de ene keer neemt het SEO bureau dit uit handen en de andere keer pas je zelf de content aan op basis van door de SEO specialist gegeven feedback.

Tot slot benadrukken we graag nogmaals dat het een no-go is wanneer een SEO bureau een nummer 1 positie in Google garandeert.

Kennismaking inplannen
4.9
js_loader