SEO Haarlem

Hoger in Google met SEO optimalisatie

SEO Haarlem

Hoog in Google met SEO Haarlem? Net zoals vele ondernemers vraag je jezelf waarschijnlijk af hoe je op #1 in Google komt met de zoekwoorden van jouw potentiele klanten. Wij weten hier alles van en helpen je graag met het stijgen naar een toppositie.

Wanneer je jouw website verbeterd en aanpakt met een kwalitatieve SEO aanpak, kan jouw website tot wel duizenden extra bezoekers per maand verwachten, dit heeft natuurlijk alleen maar positieve gevolgen voor jouw (online) onderneming. Met SEO in Haarlem optimaliseren wij de webpagina’s van jouw website waardoor deze beter ranken in zoekmachines zoals Google. Dit heeft als positieve gevolg dat je dagelijks meer bezoekers op je website ontvangt.

 

Vraag een offerte aan

    Stijgen in Google

  • Betrouwbaar
  • Geen black-hat
  • Transparant
  • Overzichtelijk dashboard
  • Persoonlijk advies
  • We doen ons uiterste best!

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

SEO Haarlem: betere vindbaarheid

SEO of zoekmachine optimalisatie is eigenlijk het afstemmen van de inhoud van je website op de behoefte en verwachtingen van potentiele bezoekers en klanten. Wanneer mensen zoeken via zoekmachines zoals Google zijn ze vaak opzoek naar een oplossing voor een probleem.

Wanneer jouw website hoog in de zoekresultaten staat verhoogt dit de kans dat deze potentiele klanten bij jou terecht komen aanzienlijk. Een hogere ranking in de zoekmachines vereist echter wel een professionele aanpak, hierbij is belangrijk ook te hebben voor zowel de inhoud als technische kant van je website. Alleen zo behaal je optimaal resultaat.

SEO vergroot de vindbaarheid en zichtbaarheid van je website in de zoekresultaten van Google. Dit heeft als resultaat dat je meer verkeer ontvang op je website. Een goede SEO optimalisatie kun je dan ook zien als een noodzakelijke investering in je onderneming. Wanneer je met je website buiten de top van Google zoekresultaten staat, heb je zeer weinig kans op het generen van leads via Google. 60% van alle gebruikers van Google klikt enkel op de eerste 3 zoekresultaten, staat jouw site hier niet bij, dan mis je maar liefst 90% van de potentiele klanten.

Wij maken gebruik van het customer journey model. Na een grondige analyse van je doelgroep bekijken we welke zoekwoorden ze gebruiken en in welke fase van de journey ze deze gebruiken. Vervolgens optimaliseren we je website en indien nodig creëren we samen nieuwe content die aansluit op de zoekbehoefte van je doelgroep.

Wij beloven nooit positie 1 in de zoekresultaten. Uiteraard is dit een mooi streven en gaan we samen onze best doen om dit te realiseren. De posities binnen Google veranderen echter zo snel op basis van enorm veel factoren dat het onmogelijk is om positie 1 in de zoekresultaten te garanderen.

Door maandelijks samen te bekijken hoe de voortgang verloopt en welke stappen we kunnen zetten om het nog beter te doen sturen we aan op het behalen van resultaten en het afstemmen van de campagne op jouw wensen en de behoefte van je doelgroep.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal gekozen zoekwoorden/zoektermen. Voor elke zoekterm zullen wij een aantal uren per maand besteden aan de campagne. De prijs is hier dan ook op afgestemd. Je hebt de mogelijkheid een standaard pakket af te nemen of een campagne op maat af te nemen.

Het is goed mogelijk dat je op korte termijn resultaten ziet. De praktijk leert echter dat het in het algemeen 3 tot 6 maanden duurt voordat de echte resultaten zichtbaar worden voor jouw doelgroep. Tijdens onze maandelijkse terugblik laten wij zien welke tussentijdse resultaten al zichtbaar zijn en wat de verwachtingen zijn.

SEO optimalisatie, een complex gegeven

Maar SEO is een proces waar natuurlijk heel wat bij komt kijken. Het verbeteren van webpagina’s en de lay-out van je website een update geven gebeurt het best door een professionele hand en dat is precies waar een specialist hulp kan bieden. Het gaat immers om een marketingmethode die alle andere factoren van je bedrijf of website beïnvloedt!

Hoger scoren in Google is dus eigenlijk een kwestie van bezoekers en geïnteresseerden heel nauwkeurig aan te kunnen spreken. Zodra iemand iets opzoekt op het internet hangt jouw ranking in Google volledig af van hoeveel moeite er werd gestoken in het optimaliseren van de SEO van jouw website.

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze SEO specialisten willen meer dan alleen website bezoekers aantrekken. Het behalen van conversies is waar wij blij van worden, wij analyseren dan ook of de juiste bezoekers op je website komen. Want wees eens eerlijk, wat heb je aan grote hoeveelheden bezoekers die alleen maar kijken en niets kopen?

Aan de hand van jouw input en het analyseren van de concurrentie gaan wij opzoek naar de zoekwoorden met het meeste online rendement. Al onze hieruit vloeiende adviezen bundelen we samen tot een strategie en roadmap.

Wij hebben er in ieder geval zin in, laat je ons even weten wanneer je kennis komt maken? De koffie staat al klaar.

Doe de gratis online marketing check!