Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

SEO Haarlem

Hoog in Google met SEO Haarlem? Net zoals vele ondernemers vraag je jezelf waarschijnlijk af hoe je op #1 in Google komt met de zoekwoorden van jouw potentiele klanten.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

SEO Haarlem

Wij weten hier alles van en helpen je graag met het stijgen naar een toppositie.

Wanneer je jouw website verbeterd en aanpakt met een kwalitatieve SEO aanpak, kan jouw website tot wel duizenden extra bezoekers per maand verwachten, dit heeft natuurlijk alleen maar positieve gevolgen voor jouw (online) onderneming. Met SEO in Haarlem optimaliseren wij de webpagina’s van jouw website waardoor deze beter ranken in zoekmachines zoals Google. Dit heeft als positieve gevolg dat je dagelijks meer bezoekers op je website ontvangt.

Vraag een offerte aan

Stijgen in Google

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Visser Health Coach

  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  SEO Haarlem: betere vindbaarheid

  SEO of zoekmachine optimalisatie is eigenlijk het afstemmen van de inhoud van je website op de behoefte en verwachtingen van potentiele bezoekers en klanten. Wanneer mensen zoeken via zoekmachines zoals Google zijn ze vaak opzoek naar een oplossing voor een probleem.

  Wanneer jouw website hoog in de zoekresultaten staat verhoogt dit de kans dat deze potentiele klanten bij jou terecht komen aanzienlijk. Een hogere ranking in de zoekmachines vereist echter wel een professionele aanpak, hierbij is belangrijk ook te hebben voor zowel de inhoud als technische kant van je website. Alleen zo behaal je optimaal resultaat.

  SEO vergroot de vindbaarheid en zichtbaarheid van je website in de zoekresultaten van Google. Dit heeft als resultaat dat je meer verkeer ontvang op je website. Een goede SEO optimalisatie kun je dan ook zien als een noodzakelijke investering in je onderneming. Wanneer je met je website buiten de top van Google zoekresultaten staat, heb je zeer weinig kans op het generen van leads via Google. 60% van alle gebruikers van Google klikt enkel op de eerste 3 zoekresultaten, staat jouw site hier niet bij, dan mis je maar liefst 90% van de potentiele klanten.

  Offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen

  Wat onze klanten van ons vinden

  OneDayClinic U. ★★★★★ Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!Amber M. ★★★★★ You rarely come across such companies with such good service.iDrive2GO T. ★★★★★ Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.Ab N. ★★★★★ Heldere communicatie en weten waar ze over praten.A&G L. ★★★★★ Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!Abdoel B. ★★★★★ Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!Asma H. ★★★★★ Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.Mohamed El M. ★★★★★ uitstekend en zeer flexibele serviceR ★★★★★ Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.vaNilla ★★★★★ Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klantHussain Roy Regillio K. ★★★★★ Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.Mohamed B. ★★★★★ iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.js_loader
  seo-in-haarlem

  SEO optimalisatie, een complex gegeven

  Maar SEO is een proces waar natuurlijk heel wat bij komt kijken. Het verbeteren van webpagina’s en de lay-out van je website een update geven gebeurt het best door een professionele hand en dat is precies waar een specialist hulp kan bieden. Het gaat immers om een marketingmethode die alle andere factoren van je bedrijf of website beïnvloedt!

  Hoger scoren in Google is dus eigenlijk een kwestie van bezoekers en geïnteresseerden heel nauwkeurig aan te kunnen spreken. Zodra iemand iets opzoekt op het internet hangt jouw ranking in Google volledig af van hoeveel moeite er werd gestoken in het optimaliseren van de SEO van jouw website.

  Kennismaking inplannen
  Google-Beoordeling
  4.9
  Gebaseerd op 84 recensies
  js_loader