SEO optimalisatie Amsterdam

SEO optimalisatie Amsterdam: de waarde

Ben je opzoek naar een SEO optimalisatie in Amsterdam? SEO (Zoekmachine optimalisatie) is de perfecte manier om jouw website bovenaan de zoekresultaten in Google te krijgen. Wanneer je met jouw website op pagina 1 van Google staat zal je vanzelfsprekend meer nieuwe klanten bereiken dan wanneer je op pagina 2 van Google staat. Hoe beter jouw website of webshop gevonden wordt, hoe meer potentiële klanten jouw website zullen vinden. Wij hebben jarenlange ervaring in het vindbaar maken van websites en webshops en zijn ook jou graag van dienst.

Waarom SEO optimalisatie Amsterdam?

Deze vraag is vrij simpel te beantwoorden, wanneer je een website of webshop hebt wil je natuurlijk al te graag meer websitebezoekers ontvangen. Wanneer je daadwerkelijk meer websitebezoekers ontvangt op je website of webshop is dit natuurlijk altijd prettig, echter gaan wij net dat ene stapje verder. Wij bereiken graag bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product, zodat je niet alleen de bezoekersaantallen ziet groeien maar ook daadwerkelijk meer conversies behaalt.

Ben je benieuwd naar de SEO kansen voor jouw website of webshop? Vraag onderaan deze pagina een gratis seo scan aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Stijgen in Google

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant
 • Overzichtelijk dashboard
 • Persoonlijk advies
 • We doen ons uiterste best!

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

SEO optimalisatie in Amsterdam

Wil je gevonden worden op de juiste zoekwoorden? Wij snappen als geen ander hoe belangrijk dit is en helpen je hier dan ook graag mee.

Als SEO specialisten zijn wij dagelijks bezig met het optimaliseren van diverse websites voor verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Wij zijn ten alle tijden op e hoogte van de laatste updates, wijzigingen van algoritmes en nieuwtjes met betrekking tot SEO. Wij zorgen ervoor dat elke website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is voor SEO en de verschillende zoekmachines.

Online zichtbaarheid is enorm belangrijk. Voor veel bedrijven zorgen wij voor hogere posities in Google. Hierdoor bereiken meer potentiële klanten deze bedrijven. Wil je meer weten over de mogelijkheden en vrijblijvend spreken met een SEO specialist in Amsterdam? Neem contact met ons op, dan bekijken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van het customer journey model. Na een grondige analyse van je doelgroep bekijken we welke zoekwoorden ze gebruiken en in welke fase van de journey ze deze gebruiken. Vervolgens optimaliseren we je website en indien nodig creëren we samen nieuwe content die aansluit op de zoekbehoefte van je doelgroep.

Wij beloven nooit positie 1 in de zoekresultaten. Uiteraard is dit een mooi streven en gaan we samen onze best doen om dit te realiseren. De posities binnen Google veranderen echter zo snel op basis van enorm veel factoren dat het onmogelijk is om positie 1 in de zoekresultaten te garanderen.

Door maandelijks samen te bekijken hoe de voortgang verloopt en welke stappen we kunnen zetten om het nog beter te doen sturen we aan op het behalen van resultaten en het afstemmen van de campagne op jouw wensen en de behoefte van je doelgroep.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal gekozen zoekwoorden/zoektermen. Voor elke zoekterm zullen wij een aantal uren per maand besteden aan de campagne. De prijs is hier dan ook op afgestemd. Je hebt de mogelijkheid een standaard pakket af te nemen of een campagne op maat af te nemen.

Het is goed mogelijk dat je op korte termijn resultaten ziet. De praktijk leert echter dat het in het algemeen 3 tot 6 maanden duurt voordat de echte resultaten zichtbaar worden voor jouw doelgroep. Tijdens onze maandelijkse terugblik laten wij zien welke tussentijdse resultaten al zichtbaar zijn en wat de verwachtingen zijn.

Uniek inzicht in de voortgang

Transparantie vinden wij als SEO specialist enorm belangrijk. Wij werken dan ook met een uniek SEO dashboard. Tijdens jouw SEO campagne krijg je toegang tot dit dashboard, zo kan je alle vorderingen op de voet volgen. Naast de voortgang van jouw campagne vind je in dit dashboard o.a. het volgende:

 • Concurrentie analyse
 • Analytics analyse
 • Search Console analyse
 • Zoekwoord potentie
 • Zoekwoordonderzoek

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze SEO optimalisatie specialisten willen meer dan enkel het aantrekken van website bezoekers. Wij worden blij van het behalen van echte conversies, een grondige analyse van jouw doelgroep en websitebezoekers is dan ook een must. Want wees eens eerlijk, grote hoeveelheden bezoekers op je website die alleen maar kijken niets kopen, is niet iets waar je op wacht.

Aan de hand van jouw input en het grondig analyseren van de concurrentie gaan wij dan ook opzoek naar de zoekwoorden met het meeste rendement, gericht op het behalen van conversies. Al onze hieruit vloeiende adviezen bundelen we samen tot een strategie en roadmap.

Wij hebben er in ieder geval zin in, laat je ons even weten wanneer je kennis komt maken? De koffie staat al klaar.

Doe de gratis online marketing check!