Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

SEO optimalisatie Amsterdam: de waarde

Wanneer je met jouw website op pagina 1 van Google staat zal je vanzelfsprekend meer nieuwe klanten bereiken dan wanneer je op pagina 2 van Google staat. Hoe beter jouw website of webshop gevonden wordt, hoe meer potentiële klanten jouw website zullen vinden. Wij hebben jarenlange ervaring in het vindbaar maken van websites en webshops en zijn ook jou graag van dienst.

Waarom SEO optimalisatie Amsterdam?

Deze vraag is vrij simpel te beantwoorden, wanneer je een website of webshop hebt wil je natuurlijk al te graag meer websitebezoekers ontvangen. Wanneer je daadwerkelijk meer websitebezoekers ontvangt op je website of webshop is dit natuurlijk altijd prettig, echter gaan wij net dat ene stapje verder. Wij bereiken graag bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw dienst of product, zodat je niet alleen de bezoekersaantallen ziet groeien maar ook daadwerkelijk meer conversies behaalt.

Ben je benieuwd naar de SEO kansen voor jouw website of webshop? Vraag onderaan deze pagina een gratis seo scan aan of neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Stijgen in Google

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  case study

  Unieke verhalen zowel online als offline met een website op maat

  case study

  Groenoord Cleaning Service is er voor de dagelijkse reguliere schoonmaak, periodieke klussen, eenmalige grote beurten, glasbewassing, tapijtreiniging of andere specialistische reiniging.

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  SEO optimalisatie in Amsterdam

  Wil je gevonden worden op de juiste zoekwoorden? Wij snappen als geen ander hoe belangrijk dit is en helpen je hier dan ook graag mee.

  Als SEO specialisten zijn wij dagelijks bezig met het optimaliseren van diverse websites voor verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Wij zijn ten alle tijden op e hoogte van de laatste updates, wijzigingen van algoritmes en nieuwtjes met betrekking tot SEO. Wij zorgen ervoor dat elke website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is voor SEO en de verschillende zoekmachines.

  Online zichtbaarheid is enorm belangrijk. Voor veel bedrijven zorgen wij voor hogere posities in Google. Hierdoor bereiken meer potentiële klanten deze bedrijven. Wil je meer weten over de mogelijkheden en vrijblijvend spreken met een SEO specialist in Amsterdam? Neem contact met ons op, dan bekijken we vrijblijvend de mogelijkheden.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  seo-in-optimalisatie-amsterdam

  Uniek inzicht in de voortgang

  Transparantie vinden wij als SEO specialist enorm belangrijk. Wij werken dan ook met een uniek SEO dashboard. Tijdens jouw SEO campagne krijg je toegang tot dit dashboard, zo kan je alle vorderingen op de voet volgen. Naast de voortgang van jouw campagne vind je in dit dashboard o.a. het volgende:

  • Concurrentie analyse
  • Analytics analyse
  • Search Console analyse
  • Zoekwoord potentie
  • Zoekwoordonderzoek

  Kennismaking inplannen