Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met ruim 10 jaar ervaring in alle facetten van SEO Marketing, helpen wij jou met de perfecte SEO strategie en aanpak.

Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) voor zowel kleine als grote bedrijven en weten precies wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien.

Of het nu gaat om het verbeteren van je zoekmachine ranking, het opzetten van een effectieve linkbuilding strategie of het analyseren van je website met behulp van onze geavanceerde SEO tools, wij helpen je graag verder. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier hoe wij jou kunnen helpen stijgen in Google.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Beter gevonden worden met SEO optimalisatie

SEO optimalisatie zorgt er voor dat je hoger gevonden wordt in zoekmachines. Dat is belangrijk want iedereen wil graag goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Jij wilt toch ook het liefst bovenaan komen te staan? Hoger in Google is niet zo gemakkelijk als je misschien wel zou denken! Wanneer je er geen of weinig verstand van hebt is het bijna onmogelijk om het zelf te doen. Hierbij komen een hoop factoren kijken. Al deze factoren in één worden omschreven in SEO. Dit staat voor search engine optimization. In het Nederlandse vertaald zoekmachine optimalisatie.

Bij zoekmachineoptimalisatie wordt er gekeken naar verschillende factoren. Bijvoorbeeld de content op je website en het aantal links naar je website. Dit is niet altijd even gemakkelijk om goed te doen. Bij content dien je bijvoorbeeld goede artikelen te plaatsen die gerelateerd zijn aan je website. Wanneer je links legt naar je website dienen dat relevante links te zijn. Het leggen van links wordt ook wel linkbuilding genoemd.

Vraag een offerte aan

Jouw SEO specialisten

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Visser Health Coach

  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  Wat is SEO optimalisatie

  Linkbuilding is een belangrijke factor bij zoekmachine optimalisatie. Naast content is dit één van de belangrijkste factoren. Het is belangrijk dat veel websites naar je website linken. Hoe meer gerelateerde websites naar je website linken des te beter. Je kunt zowel links ruilen met andere websites als zelf links kopen. Het ruilen van links is officieel niet toegestaan door Google. Dit dient dan ook met mate te gebeuren of helemaal niet. Meestal is het een betere optie om links te kopen. Wij weten precies welke links goed voor je website zijn!

  Gerelateerde links naar je website zijn echt heel erg belangrijk. Daarbij is het belangrijk dat deze websites goed gevonden worden in zoekmachines. Hoe hoger ze scoren in zoekmachines des te beter het voor jouw website is. Bij linkbuilding zijn een hoop factoren belangrijk. Zo mag men niet te veel links naar een website leggen en moet er een bepaalde periode tussen zitten. In ieder geval is linkbuilding een belangrijke stap bij het beter gevonden worden in zoekmachines. Belangrijk is dat het natuurlijk opgebouwd is.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen

  Wat onze klanten van ons vinden

  OneDayClinic U. ★★★★★ Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!Amber M. ★★★★★ You rarely come across such companies with such good service.iDrive2GO T. ★★★★★ Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.Ab N. ★★★★★ Heldere communicatie en weten waar ze over praten.A&G L. ★★★★★ Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!Abdoel B. ★★★★★ Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!Asma H. ★★★★★ Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.Mohamed El M. ★★★★★ uitstekend en zeer flexibele serviceR ★★★★★ Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.vaNilla ★★★★★ Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klantHussain Roy Regillio K. ★★★★★ Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.Mohamed B. ★★★★★ iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.js_loader
  seo-in-optimalisatie

  SEO, wat is dat nu precies?

  Naast deze factor is je website zelf bij SEO optimalisatie ook erg belangrijk. Is deze geheel zoekmachine geoptimaliseerd? Heb je bijvoorbeeld een goede titel en omschrijving van je website? Dit speelt ook mee in de vindbaarheid van je website. Zo komen er nog veel meer factoren kijken bij SEO optimalisatie. Laat dit doen ons jonge maar ervaren professionele team. Onze jongens weten precies hoe ze dit het beste moet aanpakken voor je. Ze hebben stuk voor stuk veel ervaring hiermee.

  Zorg er ook voor dat je beter gevonden in zoekmachines! Wanneer je de SEO optimalisatie aan ons ervaren team overlaat zullen je resultaten binnen no time verbeterd worden. Dit met als resultaat dat je beter gevonden wordt in zoekmachines. Iedereen wil graag bovenaan komen dus het is zeker geen makkelijke klus. Het team kan je echter goed helpen bij het creëren van een betere positie in zoekmachines zoals Google. Hoger in Google? Ga niet zelf aan het rommelen maar laat het over aan professionele mensen zoals ons team!

  Kennismaking inplannen
  Google-Beoordeling
  4.9
  Gebaseerd op 84 recensies
  js_loader