Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

SEO optimalisatie voor
organische groei

Ben je op zoek naar een partner die jou helpt beter vindbaar te worden in zoekmachines? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring als SEO specialisten.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Beter gevonden worden met SEO optimalisatie

SEO optimalisatie zorgt er voor dat je hoger gevonden wordt in zoekmachines. Dat is belangrijk want iedereen wil graag goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Jij wilt toch ook het liefst bovenaan komen te staan? Hoger in Google is niet zo gemakkelijk als je misschien wel zou denken! Wanneer je er geen of weinig verstand van hebt is het bijna onmogelijk om het zelf te doen. Hierbij komen een hoop factoren kijken. Al deze factoren in één worden omschreven in SEO. Dit staat voor search engine optimization. In het Nederlandse vertaald zoekmachine optimalisatie.

Bij zoekmachineoptimalisatie wordt er gekeken naar verschillende factoren. Bijvoorbeeld de content op je website en het aantal links naar je website. Dit is niet altijd even gemakkelijk om goed te doen. Bij content dien je bijvoorbeeld goede artikelen te plaatsen die gerelateerd zijn aan je website. Wanneer je links legt naar je website dienen dat relevante links te zijn. Het leggen van links wordt ook wel linkbuilding genoemd.

Vraag een offerte aan

Jouw SEO specialisten

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  case study

  165% meer online groei met een webshop op maat & seo optimalisatie

  case study

  Unieke verhalen zowel online als offline met een website op maat

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  SEO optimalisatie & Linkbuilding

  Linkbuilding is een belangrijke factor bij zoekmachine optimalisatie. Naast content is dit één van de belangrijkste factoren. Het is belangrijk dat veel websites naar je website linken. Hoe meer gerelateerde websites naar je website linken des te beter. Je kunt zowel links ruilen met andere websites als zelf links kopen. Het ruilen van links is officieel niet toegestaan door Google. Dit dient dan ook met mate te gebeuren of helemaal niet. Meestal is het een betere optie om links te kopen. Wij weten precies welke links goed voor je website zijn!

  Gerelateerde links naar je website zijn echt heel erg belangrijk. Daarbij is het belangrijk dat deze websites goed gevonden worden in zoekmachines. Hoe hoger ze scoren in zoekmachines des te beter het voor jouw website is. Bij linkbuilding zijn een hoop factoren belangrijk. Zo mag men niet te veel links naar een website leggen en moet er een bepaalde periode tussen zitten. In ieder geval is linkbuilding een belangrijke stap bij het beter gevonden worden in zoekmachines. Belangrijk is dat het natuurlijk opgebouwd is.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  seo-in-optimalisatie

  SEO, wat is dat nu precies?

  Naast deze factor is je website zelf bij SEO optimalisatie ook erg belangrijk. Is deze geheel zoekmachine geoptimaliseerd? Heb je bijvoorbeeld een goede titel en omschrijving van je website? Dit speelt ook mee in de vindbaarheid van je website. Zo komen er nog veel meer factoren kijken bij SEO optimalisatie. Laat dit doen ons jonge maar ervaren professionele team. Onze jongens weten precies hoe ze dit het beste moet aanpakken voor je. Ze hebben stuk voor stuk veel ervaring hiermee.

  Zorg er ook voor dat je beter gevonden in zoekmachines! Wanneer je de SEO optimalisatie aan ons ervaren team overlaat zullen je resultaten binnen no time verbeterd worden. Dit met als resultaat dat je beter gevonden wordt in zoekmachines. Iedereen wil graag bovenaan komen dus het is zeker geen makkelijke klus. Het team kan je echter goed helpen bij het creëren van een betere positie in zoekmachines zoals Google. Hoger in Google? Ga niet zelf aan het rommelen maar laat het over aan professionele mensen zoals ons team!

  Kennismaking inplannen