fbpx

SEO optimalisatie

Beter gevonden worden

Beter gevonden worden met SEO optimalisatie

SEO optimalisatie zorgt er voor dat je hoger gevonden wordt in zoekmachines. Dat is belangrijk want iedereen wil graag goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Jij wilt toch ook het liefst bovenaan komen te staan? Hoger in Google is niet zo gemakkelijk als je misschien wel zou denken! Wanneer je er geen of weinig verstand van hebt is het bijna onmogelijk om het zelf te doen. Hierbij komen een hoop factoren kijken. Al deze factoren in één worden omschreven in SEO. Dit staat voor search engine optimization. In het Nederlandse vertaald zoekmachine optimalisatie.

Bij zoekmachineoptimalisatie wordt er gekeken naar verschillende factoren. Bijvoorbeeld de content op je website en het aantal links naar je website. Dit is niet altijd even gemakkelijk om goed te doen. Bij content dien je bijvoorbeeld goede artikelen te plaatsen die gerelateerd zijn aan je website. Wanneer je links legt naar je website dienen dat relevante links te zijn. Het leggen van links wordt ook wel linkbuilding genoemd.

Vraag een offerte aan

    Jouw SEO specialisten

  • Betrouwbaar
  • Geen black-hat
  • Transparant
  • Overzichtelijk dashboard
  • Persoonlijk advies
  • We doen ons uiterste best!

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

SEO optimalisatie & Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijke factor bij zoekmachine optimalisatie. Naast content is dit één van de belangrijkste factoren. Het is belangrijk dat veel websites naar je website linken. Hoe meer gerelateerde websites naar je website linken des te beter. Je kunt zowel links ruilen met andere websites als zelf links kopen. Het ruilen van links is officieel niet toegestaan door Google. Dit dient dan ook met mate te gebeuren of helemaal niet. Meestal is het een betere optie om links te kopen. Wij weten precies welke links goed voor je website zijn!

Gerelateerde links naar je website zijn echt heel erg belangrijk. Daarbij is het belangrijk dat deze websites goed gevonden worden in zoekmachines. Hoe hoger ze scoren in zoekmachines des te beter het voor jouw website is. Bij linkbuilding zijn een hoop factoren belangrijk. Zo mag men niet te veel links naar een website leggen en moet er een bepaalde periode tussen zitten. In ieder geval is linkbuilding een belangrijke stap bij het beter gevonden worden in zoekmachines. Belangrijk is dat het natuurlijk opgebouwd is.

Wij maken gebruik van het customer journey model. Na een grondige analyse van je doelgroep bekijken we welke zoekwoorden ze gebruiken en in welke fase van de journey ze deze gebruiken. Vervolgens optimaliseren we je website en indien nodig creëren we samen nieuwe content die aansluit op de zoekbehoefte van je doelgroep.

Wij beloven nooit positie 1 in de zoekresultaten. Uiteraard is dit een mooi streven en gaan we samen onze best doen om dit te realiseren. De posities binnen Google veranderen echter zo snel op basis van enorm veel factoren dat het onmogelijk is om positie 1 in de zoekresultaten te garanderen.

Door maandelijks samen te bekijken hoe de voortgang verloopt en welke stappen we kunnen zetten om het nog beter te doen sturen we aan op het behalen van resultaten en het afstemmen van de campagne op jouw wensen en de behoefte van je doelgroep.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal gekozen zoekwoorden/zoektermen. Voor elke zoekterm zullen wij een aantal uren per maand besteden aan de campagne. De prijs is hier dan ook op afgestemd. Je hebt de mogelijkheid een standaard pakket af te nemen of een campagne op maat af te nemen.

Het is goed mogelijk dat je op korte termijn resultaten ziet. De praktijk leert echter dat het in het algemeen 3 tot 6 maanden duurt voordat de echte resultaten zichtbaar worden voor jouw doelgroep. Tijdens onze maandelijkse terugblik laten wij zien welke tussentijdse resultaten al zichtbaar zijn en wat de verwachtingen zijn.

SEO, wat is dat nu precies?

Naast deze factor is je website zelf bij SEO optimalisatie ook erg belangrijk. Is deze geheel zoekmachine geoptimaliseerd? Heb je bijvoorbeeld een goede titel en omschrijving van je website? Dit speelt ook mee in de vindbaarheid van je website. Zo komen er nog veel meer factoren kijken bij SEO optimalisatie. Laat dit doen ons jonge maar ervaren professionele team. Onze jongens weten precies hoe ze dit het beste moet aanpakken voor je. Ze hebben stuk voor stuk veel ervaring hiermee.

Zorg er ook voor dat je beter gevonden in zoekmachines! Wanneer je de SEO optimalisatie aan ons ervaren team overlaat zullen je resultaten binnen no time verbeterd worden. Dit met als resultaat dat je beter gevonden wordt in zoekmachines. Iedereen wil graag bovenaan komen dus het is zeker geen makkelijke klus. Het team kan je echter goed helpen bij het creëren van een betere positie in zoekmachines zoals Google. Hoger in Google? Ga niet zelf aan het rommelen maar laat het over aan professionele mensen zoals ons team!

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

SEO advies

Onze SEO specialisten willen meer dan alleen website bezoekers aantrekken. Het behalen van conversies is waar wij blij van worden, wij analyseren dan ook of de juiste bezoekers op je website komen. Want wees eens eerlijk, wat heb je aan grote hoeveelheden bezoekers die alleen maar kijken en niets kopen?

Aan de hand van jouw input en het analyseren van de concurrentie gaan wij opzoek naar de zoekwoorden met het meeste online rendement. Al onze hieruit vloeiende adviezen bundelen we samen tot een strategie en roadmap.

Wij hebben er in ieder geval zin in, laat je ons even weten wanneer je kennis komt maken? De koffie staat al klaar.

Doe de gratis online marketing check!