Doe de gratis SEO check!

  Word beter gevonden in zoekmachines

  SEO kan lastig zijn, hoe groot of klein je onderneming ook is. Wij helpen je daarom graag bij het verbeteren van je online vindbaarheid.

  Bij zoekmachineoptimalisatie wordt er gekeken naar verschillende factoren. Bijvoorbeeld de content op je website en het aantal links naar je website. Dit is niet altijd even gemakkelijk om goed te doen. Bij content dien je bijvoorbeeld goede artikelen te plaatsen die gerelateerd zijn aan je website. Wanneer je links legt naar je website dienen dat relevante links te zijn. Het leggen van links wordt ook wel linkbuilding genoemd.

  Meer informatie

   Dit mag je verwachten

  • Uitgebreide intake
  • Plan van aanpak
  • Persoonlijk advies
  • Eén aanspreekpunt
  • Overzichtelijk dashboard
  • Bewezen resultaat

  Klanten beoordelen ons met een: 9/10

  ROC Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden

  Kennisbank

  eenvoudig je website beheren

  Vrijblijvend SEO advies

  Onze SEO specialisten willen meer dan alleen website bezoekers aantrekken. Het behalen van conversies is waar wij blij van worden, wij analyseren dan ook of de juiste bezoekers op je website komen. Want wees eens eerlijk, wat heb je aan grote hoeveelheden bezoekers die alleen maar kijken en niets kopen?

  Aan de hand van jouw input en het analyseren van de concurrentie gaan wij opzoek naar de zoekwoorden met het meeste online rendement. Al onze hieruit vloeiende adviezen bundelen we samen tot een strategie en roadmap.

  Wij hebben er in ieder geval zin in, laat je ons even weten wanneer je kennis komt maken? De koffie staat al klaar.