SEO specialist Amsterdam

Online beter gevonden worden

SEO specialist Amsterdam, de toegevoegde waarde

Ben je opzoek naar een SEO specialist in Amsterdam? SEO (Zoekmachine optimalisatie) is de perfecte manier om jouw website bovenaan de zoekresultaten in Google te krijgen. Wanneer je met jouw website op pagina 1 van Google staat zal je vanzelfsprekend meer nieuwe klanten bereiken dan wanneer je op pagina 2 van Google staat. Hoe beter jouw website of webshop gevonden wordt, hoe meer potentiële klanten jouw website zullen vinden. Wij hebben jarenlange ervaring in het vindbaar maken van websites en webshops en zijn ook jou graag van dienst.

Offerte aanvragen

  Onze unieke voordelen

 • Website op maat
 • Conversiegericht
 • Geoptimaliseerd
 • Hoog in Google
 • Zelf beheren
 • Betalen in termijnen

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

SEO specialist in Amsterdam

Wil je gevonden worden op de juiste zoekwoorden? Wij snappen als geen ander hoe belangrijk dit is en helpen je hier dan ook graag mee.

Als SEO specialisten zijn wij dagelijks bezig met het optimaliseren van diverse websites voor verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Wij zijn ten alle tijden op e hoogte van de laatste updates, wijzigingen van algoritmes en nieuwtjes met betrekking tot SEO. Wij zorgen ervoor dat elke website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is voor SEO en de verschillende zoekmachines.

Online zichtbaarheid is enorm belangrijk. Voor veel bedrijven zorgen wij voor hogere posities in Google. Hierdoor bereiken meer potentiële klanten deze bedrijven. Wil je meer weten over de mogelijkheden en vrijblijvend spreken met een SEO specialist in Amsterdam? Neem contact met ons op, dan bekijken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Wanneer je bij ons ook kiest voor SEO optimalisatie zal ons SEO team tijdens het bouwen van de website al op onderzoek uitgaan en de meest relevante zoekwoorden selecteren. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je website. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content.

Doordat wij gebruik maken van WordPress is het aanpassen van je website een spreekwoordelijk "eitje". Wij zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk kunt aanpassen aan de website, daarnaast staat ons support team klaar om advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

Indien je gebruik maakt van onze onderhoudsservice zullen wij je website veilig, snel en up-to-date houden.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de daadwerkelijke wensen die je hebt. Hierbij kijken wij vooral naar de gewenste functionaliteiten. Je hebt bij ons een standaard website al vanaf 599,99 euro. Een website op maat inclusief UI/UX design heb je bij ons al vanaf 2000,00 euro.

Uiteraard bespreken we graag de mogelijkheden met je zodat we een goed passende offerte kunnen opstellen.

Yes! Wij werken met WooCommerce bij het bouwen van een webshop. WooCommerce is onderdeel van WordPress en daarmee onderdeel van het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.

Uniek inzicht in de voortgang

Transparantie vinden wij als SEO specialist enorm belangrijk. Wij werken dan ook met een uniek SEO dashboard. Tijdens jouw SEO campagne krijg je toegang tot dit dashboard, zo kan je alle vorderingen op de voet volgen. Naast de voortgang van jouw campagne vind je in dit dashboard o.a. het volgende:

 • Concurrentie analyse
 • Analytics analyse
 • Search Console analyse
 • Zoekwoord potentie
 • Zoekwoordonderzoek

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Online aanwezigheid kan je zo eenvoudig of juist ingewikkeld maken als je zelf wilt.

Om er achter te komen welke strategie het best bij jou en jouw bedrijf past is het goed om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Tijdens de kennismaking zal onze websitespecialist bekijken welke kansen en mogelijkheden er zijn. Dit zal onder andere zijn door goed te luisteren naar jouw wensen en eisen aan je (nieuwe) website.

Wij geloven dat je een website samen bouwt. Wij hebben de kennis om een uitstekende website te bouwen en samen met jouw kennis van het vakgebied en de sector waarin je actief bent maken we samen een top website, volledig naar wens.

Doe de gratis online marketing check!