Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

SEO specialist Amsterdam

Wist je dat 55% van de zoekmachinegebruikers bij het online zoeken klikt op de eerste 3 organische resultaten? Sta jij daartussen of staat jouw concurrent daar? Onze SEO specialisten helpen je graag met stijgen.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

SEO specialist Amsterdam, de toegevoegde waarde

Ben je opzoek naar een SEO specialist in Amsterdam? SEO (Zoekmachine optimalisatie) is de perfecte manier om jouw website bovenaan de zoekresultaten in Google te krijgen. Wanneer je met jouw website op pagina 1 van Google staat zal je vanzelfsprekend meer nieuwe klanten bereiken dan wanneer je op pagina 2 van Google staat. Hoe beter jouw website of webshop gevonden wordt, hoe meer potentiële klanten jouw website zullen vinden. Wij hebben jarenlange ervaring in het vindbaar maken van websites en webshops en zijn ook jou graag van dienst.

Vraag een offerte aan

Onze unieke voordelen

 • Website op maat
 • Conversiegericht
 • Geoptimaliseerd

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  Case Studies

  A&G Letselschade

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  SEO specialist in Amsterdam

  Wil je gevonden worden op de juiste zoekwoorden? Wij snappen als geen ander hoe belangrijk dit is en helpen je hier dan ook graag mee.

  Als SEO specialisten zijn wij dagelijks bezig met het optimaliseren van diverse websites voor verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Wij zijn ten alle tijden op e hoogte van de laatste updates, wijzigingen van algoritmes en nieuwtjes met betrekking tot SEO. Wij zorgen ervoor dat elke website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is voor SEO en de verschillende zoekmachines.

  Online zichtbaarheid is enorm belangrijk. Voor veel bedrijven zorgen wij voor hogere posities in Google. Hierdoor bereiken meer potentiële klanten deze bedrijven. Wil je meer weten over de mogelijkheden en vrijblijvend spreken met een SEO specialist in Amsterdam? Neem contact met ons op, dan bekijken we vrijblijvend de mogelijkheden.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  seo-in-specialist-amsterdam

  Uniek inzicht in de voortgang

  Transparantie vinden wij als SEO specialist enorm belangrijk. Wij werken dan ook met een uniek SEO dashboard. Tijdens jouw SEO campagne krijg je toegang tot dit dashboard, zo kan je alle vorderingen op de voet volgen. Naast de voortgang van jouw campagne vind je in dit dashboard o.a. het volgende:

  • Concurrentie analyse
  • Analytics analyse
  • Search Console analyse
  • Zoekwoord potentie
  • Zoekwoordonderzoek

  Kennismaking inplannen