Waarom is een SEO specialist van toegevoegde waarde?

Ben je opzoek naar een SEO specialist? SEO (Zoekmachine optimalisatie) is de perfecte manier om jouw website bovenaan de zoekresultaten in Google te krijgen. Wanneer je met jouw website op pagina 1 van Google staat zal je vanzelfsprekend meer nieuwe klanten bereiken dan wanneer je op pagina 2 van Google staat. Hoe beter jouw website of webshop gevonden wordt, hoe meer potentiële klanten jouw website zullen vinden. Wij hebben jarenlange ervaring in het vindbaar maken van websites en webshops en zijn ook jou graag van dienst.

Wat doet een SEO specialist?

  • Zoekgedrag in de customer journey
  • Zoekwoorden analyse
  • Doelgroepen analyse
  • Optimaliseren van websites
Offerte aanvragen

Onze voordelen

Zoekwoorden analyse

Een uitgebreide Google zoekwoorden analyse is de basis moeten voor al onze zoekmachine optimalisatie activiteiten.

Technische optimalisatie

Een goede technische basis is onmisbaar bij een SEO optimalisatie. Wij bekijken en optimaliseren de techniek van jouw huidige website.

Content optimalisatie

Onze copywriter neemt jouw huidige websiteteksten onder de loep en verbeterd deze waar nodig. Dit alles zodat wij de beste resultaten kunnen boeken met een SEO optimalisatie.

Linkbuilding

Kwalitatief goede linkbuilding is onmisbaar in een SEO traject. Wij zorgen dat dit op de juiste wijze wordt uitgevoerd.

Offerte aanvragen
SEO specialist Amsterdam
SEO specialist Amsterdam

SEO specialist

Wil je gevonden worden op de juiste zoekwoorden? Wij snappen als geen ander hoe belangrijk dit is en helpen je hier dan ook graag mee.

Als SEO specialisten zijn wij dagelijks bezig met het optimaliseren van diverse websites voor verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Wij zijn ten alle tijden op e hoogte van de laatste updates, wijzigingen van algoritmes en nieuwtjes met betrekking tot SEO. Wij zorgen ervoor dat elke website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is voor SEO en de verschillende zoekmachines.

Hoger scoren 

Online zichtbaarheid is enorm belangrijk. Voor veel bedrijven zorgen wij voor hogere posities in Google. Hierdoor bereiken meer potentiële klanten deze bedrijven. Wil je meer weten over de mogelijkheden en vrijblijvend spreken met een SEO specialist? Neem contact met ons op, dan bekijken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Uniek inzicht in de voortgang

Transparantie vinden wij als SEO specialist enorm belangrijk. Wij werken dan ook met een uniek SEO dashboard. Tijdens jouw SEO campagne krijg je toegang tot dit dashboard, zo kan je alle vorderingen op de voet volgen. Naast de voortgang van jouw campagne vind je in dit dashboard o.a. het volgende:

  • Concurrentie analyse
  • Analytics analyse
  • Search Console analyse
  • Zoekwoord potentie
  • Zoekwoordonderzoek
Offerte aanvragen

Onze klanten