Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

SEO specialisten

SEO (zoekmachine optimalisatie) is een vrij tijdrovende en vooral lastige klus. De juiste aanpassingen en werkzaamheden zorgen voor een stijging van jouw website in de zoekresultaten. Een verkeerde aanpak kan daarentegen juist voor een daling in de zoekresultaten zorgen.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

SEO specialisten: de toegevoegde waarde

Zoekmachine optimalisatie is door het constant veranderende Google algoritme een uitdagende klus. Een SEO specialist is op de hoogte van de markt en laatste Google updates. Een professionele SEO specialist zorgt er daarnaast voor dat hij of zij altijd op de hoogte is van de laatste technieken en nieuws op het gebied van SEO.

Onze SEO specialist helpt je graag om online te stijgen

Wij werken samen aan het succes van jouw SEO campagne. Onze SEO specialist zorgt ervoor dat je altijd inzicht hebt in de resultaten en voortgang. Wil je graag meer bezoekers op je website ontvangen? Dan is het een goed idee om te investeren in SEO. Doe de gratis SEO Quickscan of neem contact op met onze SEO specialisten en ontdek jouw online kansen.

Vraag een offerte aan

Onze seo specialisten

 • snelle resultaten
 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  Case Studies

  A&G Letselschade

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  De juiste zoekwoorden kiezen

  Bij zoekmachine optimalisatie is het van belang dat de juiste zoekwoorden worden uitgekozen. Een SEO specialist weet precies hoe hij de beste zoekwoorden vindt. Het is belangrijk dat bij het kiezen van zoekwoorden rekening wordt gehouden met een aantal factoren, denk hierbij aan bijvoorbeeld; concurrentie, lokaal of landelijk en relevantie. Een zoekwoord als “Timmerman Amsterdam” dan voor een timmerman uit Amsterdam veel meer potentiële klanten opleveren dan het zoekwoord “Timmerman”.

  Het zoekwoord “Timmerman” heeft namelijk enorm veel concurrentie en is in het geval van een lokale timmerman in Amsterdam niet specifiek genoeg. SEO specialisten weten exact welke zoekwoorden het best voor jouw website of webshop zijn. Met verschillende tools en vooral kennis en ervaring kies een SEO specialist de juiste zoekwoorden voor de SEO campagne.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  seo-in-specialisten

  De volgende stap

  Na de zoekwoordenanalyse start de SEO specialist met de optimalisatie. Ook hierbij komen verschillende factoren om de hoek kijken. Denk hierbij aan on-site en off-site optimalisatie, linkbuilding en contentmarketing. Welke methodes het beste zijn zal door de SEO specialist worden bepaald aan de hand van een grondige analyse.

  Vaak gebeurd het dat de huidige visie van de website eigenaar niet in lijn ligt met die van de gebruiker. Dit kan helaas enorm veel potentie klanten kosten. Wanneer je je goed laat adviseren door een SEO specialist zorg je voor optimale resultaten.

  Kennismaking inplannen