SEO specialisten

SEO specialisten: de toegevoegde waarde

SEO (zoekmachine optimalisatie) is een vrij tijdrovende en vooral lastige klus. De juiste aanpassingen en werkzaamheden zorgen voor een stijging van jouw website in de zoekresultaten. Een verkeerde aanpak kan daarentegen juist voor een daling in de zoekresultaten zorgen. Zoekmachine optimalisatie is door het constant veranderende Google algoritme een uitdagende klus. Een SEO specialist is op de hoogte van de markt en laatste Google updates. Een professionele SEO specialist zorgt er daarnaast voor dat hij of zij altijd op de hoogte is van de laatste technieken en nieuws op het gebied van SEO.

Doe de gratis SEO check!

  Onze SEO specialist helpt je graag om online te stijgen

  Wij werken samen aan het succes van jouw SEO campagne. Onze SEO specialist zorgt ervoor dat je altijd inzicht hebt in de resultaten en voortgang. Wil je graag meer bezoekers op je website ontvangen? Dan is het een goed idee om te investeren in SEO. Doe de gratis SEO Quickscan of neem contact op met onze SEO specialisten en ontdek jouw online kansen.

  Offerte aanvragen

   Onze seo specialisten

  • Snelle resultaten
  • Betrouwbaar
  • Geen black-hat
  • Transparant
  • Overzichtelijk dashboard
  • Persoonlijk advies

  Klanten beoordelen ons met een: 9/10

  ROC Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden

  Kennisbank

  De juiste zoekwoorden kiezen

  Bij zoekmachine optimalisatie is het van belang dat de juiste zoekwoorden worden uitgekozen. Een SEO specialist weet precies hoe hij de beste zoekwoorden vindt. Het is belangrijk dat bij het kiezen van zoekwoorden rekening wordt gehouden met een aantal factoren, denk hierbij aan bijvoorbeeld; concurrentie, lokaal of landelijk en relevantie. Een zoekwoord als “Timmerman Amsterdam” dan voor een timmerman uit Amsterdam veel meer potentiële klanten opleveren dan het zoekwoord “Timmerman”.

  Het zoekwoord “Timmerman” heeft namelijk enorm veel concurrentie en is in het geval van een lokale timmerman in Amsterdam niet specifiek genoeg. SEO specialisten weten exact welke zoekwoorden het best voor jouw website of webshop zijn. Met verschillende tools en vooral kennis en ervaring kies een SEO specialist de juiste zoekwoorden voor de SEO campagne.

  Wanneer je bij ons ook kiest voor SEO optimalisatie zal ons SEO team tijdens het bouwen van de website al op onderzoek uitgaan en de meest relevante zoekwoorden selecteren. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je website. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content.

  Doordat wij gebruik maken van WordPress is het aanpassen van je website een spreekwoordelijk "eitje". Wij zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk kunt aanpassen aan de website, daarnaast staat ons support team klaar om advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

  Indien je gebruik maakt van onze onderhoudsservice zullen wij je website veilig, snel en up-to-date houden.

  De kosten zijn sterk afhankelijk van de daadwerkelijke wensen die je hebt. Hierbij kijken wij vooral naar de gewenste functionaliteiten. Je hebt bij ons een standaard website al vanaf 599,99 euro. Een website op maat inclusief UI/UX design heb je bij ons al vanaf 2000,00 euro.

  Uiteraard bespreken we graag de mogelijkheden met je zodat we een goed passende offerte kunnen opstellen.

  Yes! Wij werken met WooCommerce bij het bouwen van een webshop. WooCommerce is onderdeel van WordPress en daarmee onderdeel van het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.

  De volgende stap

  Na de zoekwoordenanalyse start de SEO specialist met de optimalisatie. Ook hierbij komen verschillende factoren om de hoek kijken. Denk hierbij aan on-site en off-site optimalisatie, linkbuilding en contentmarketing. Welke methodes het beste zijn zal door de SEO specialist worden bepaald aan de hand van een grondige analyse.

  Vaak gebeurd het dat de huidige visie van de website eigenaar niet in lijn ligt met die van de gebruiker. Dit kan helaas enorm veel potentie klanten kosten. Wanneer je je goed laat adviseren door een SEO specialist zorg je voor optimale resultaten.

  eenvoudig je website beheren
  eenvoudig je website beheren

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Online aanwezigheid kan je zo eenvoudig of juist ingewikkeld maken als je zelf wilt.

  Om er achter te komen welke strategie het best bij jou en jouw bedrijf past is het goed om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Tijdens de kennismaking zal onze websitespecialist bekijken welke kansen en mogelijkheden er zijn. Dit zal onder andere zijn door goed te luisteren naar jouw wensen en eisen aan je (nieuwe) website.

  Wij geloven dat je een website samen bouwt. Wij hebben de kennis om een uitstekende website te bouwen en samen met jouw kennis van het vakgebied en de sector waarin je actief bent maken we samen een top website, volledig naar wens.

  Doe de gratis online marketing check!