Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

SEO Utrecht

Je website of webshop online op de kaart zetten in Utrecht of wellicht zelfs landelijk en hiermee meer bezoekers op je website krijgen? Wanneer je een goede website of webshop hebt, kan dit de omzet van je onderneming aanzienlijk doen stijgen.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

SEO Utrecht

Het is dan ook van belang dat wanneer je online zaken wilt doen, je website of webshop goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Het is dan ook verstandig om wanneer je hoger in Google wilt komen met je website te investeren in SEO optimalisatie.

Een kwalitatieve SEO aanpak kan tot wel duizenden bezoekers extra opleveren. Meer bezoekers kunnen aanzienlijk bijdragen aan het online succes van jouw onderneming. Het is dan ook van belang de een SEO optimalisatie goed wordt aangepakt. SEO Utrecht omvat onder andere het verbeteren en optimaliseren van jouw website of webshop, en de hierbij behorende website pagina’s. Door deze optimalisatie zullen jouw website pagina’s beter ranken in de zoekmachines. Wanneer je hoger staat in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google levert dit dagelijks meer websitebezoekers op, en dus ook meer potentiele klanten.

Vraag een offerte aan

Stijgen in Google

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Visser Health Coach

  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  SEO, wat is dat nu precies?

  SEO optimalisatie oftewel zoekmachine optimalisatie staat voor Search Engine Optimization. SEO zorgt er in het kort gezegd voor dat jouw website of webshop beter gevonden zal worden in zoekmachines zoals Google. Zoekmachines gebruiken een breed scala aan algoritmes die regelmatig veranderen, deze algoritmes bepalen uiteindelijk welke websites bovenaan in de zoekresultaten getoond worden bij een zoekopdracht. SEO optimalisatie in Utrecht zorgt ervoor dat dit algoritme beïnvloed wordt, hierdoor zal jouw website of webshop hoger getoond worden in de zoekresultaten bij een zoekopdracht binnen bijvoorbeeld Google.

  Een hogere positie in de zoekresultaten verhoogt de kans dat potentiele klanten op je website komen dus aanzienlijk. Wanneer je een hogere positie binnen de zoekresultaten wilt behalen is het echter wel een vereiste om voor een professionele aanpak te kiezen waarbij zowel de uitstraling als de inhoud van je website geoptimaliseerd worden.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen

  Wat onze klanten van ons vinden

  OneDayClinic U. ★★★★★ Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!Amber M. ★★★★★ You rarely come across such companies with such good service.iDrive2GO T. ★★★★★ Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.Ab N. ★★★★★ Heldere communicatie en weten waar ze over praten.A&G L. ★★★★★ Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!Abdoel B. ★★★★★ Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!Asma H. ★★★★★ Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.Mohamed El M. ★★★★★ uitstekend en zeer flexibele serviceR ★★★★★ Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.vaNilla ★★★★★ Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klantHussain Roy Regillio K. ★★★★★ Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.Mohamed B. ★★★★★ iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.js_loader
  seo-in-utrecht

  SEO Utrecht & linkbuilding

  Wanneer je een SEO optimalisatie uitvoert zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Een van de technieken die je hierbij niet mag vergeten is linkbuilding. Linkbuilding is een vrij bekende techniek waarbij er op andere websites verwijzingen naar jouw website worden geplaatst, deze websites zijn in de meeste gevallen actief binnen dezelfde branche als jouw eigen website.

  Linkbuilding is op het moment nog steeds een zeer belangrijke en effectieve SEO techniek. Echter gebeurd het helaas vaak dat deze populaire techniek op de verkeerde wijze wordt ingezet. Wanneer je linkbuilding niet op de juiste wijze gebruikt, kan dit een zeer negatief effect hebben op jouw SEO traject. Het is dan ook zeer belangrijk om bij het uitvoeren van een SEO optimalisatie een professionele partij in armen te nemen om jouw linkbuilding te verzorgen, zo voorkom je namelijk een penalty van Google.

  Tip: wil je meer weten over linkbuilding? Bekijk dit artikel.

  Kennismaking inplannen
  Google-Beoordeling
  4.9
  Gebaseerd op 84 recensies
  js_loader