fbpx

Website laten maken Alkmaar

Een website laten maken in Alkmaar was nog nooit zo eenvoudig

Website laten maken Alkmaar

Tegenwoordig is een website een noodzakelijk onderdeel van elke onderneming, hoe groot of hoe klein ook en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een website dient als uithangbord voor je onderneming en dan wil je natuurlijk dat bezoekers en klanten een goede eerste indruk hebben.

Website laten maken Alkmaar
Als je zelf niet over de technische kennis beschikt om je eigen website te bouwen dan hebben we goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een professionele website laten maken Alkmaar geen uitdaging meer is!

Wij hebben het allemaal: technische kennis, ervaring en nog veel meer. Juist daarom zijn wij dé specialist voor het bouwen van websites. Wil je een professionele ogende website laten maken in Alkmaar dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dankzij een uitgebreid website pakket voor slechts 599,99 euro kan je profiteren van een vakkundig gebouwde site die bezoekers ongetwijfeld aanspreekt.

Offerte aanvragen

    Onze unieke voordelen

  • Website op maat
  • Conversiegericht
  • Geoptimaliseerd
  • Hoog in Google
  • Zelf beheren
  • Betalen in termijnen

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

Responsive website

We weten hoe belangrijk de klantervaring is bij het bezoeken van een website en daarom wordt dan ook veel aandacht besteed aan de lay-out. Responsive websites maken het voor de klant en bezoeker aangenamer, waardoor ook via een tablet of smartphone eenvoudig gezocht kan worden naar informatie.

De websites die wij maken voldoen aan alle vereisten om ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets te zorgen voor een goede lay-out. En dat draagt alleen maar bij aan de kwaliteit die mensen ervaren als ze jouw website bezoeken.

 

Ook exclusieve modules en een CMS-systeem behoren tot de responsive websites die wij voor jou maken. Daarbij zorgt dit CMS-systeem voor de beste SEO optimalisatie zodat je beter scoort in Google – en dat voor een voordelige prijs!

Wanneer je bij ons ook kiest voor SEO optimalisatie zal ons SEO team tijdens het bouwen van de website al op onderzoek uitgaan en de meest relevante zoekwoorden selecteren. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je website. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content.

Doordat wij gebruik maken van WordPress is het aanpassen van je website een spreekwoordelijk "eitje". Wij zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk kunt aanpassen aan de website, daarnaast staat ons support team klaar om advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

Indien je gebruik maakt van onze onderhoudsservice zullen wij je website veilig, snel en up-to-date houden.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de daadwerkelijke wensen die je hebt. Hierbij kijken wij vooral naar de gewenste functionaliteiten. Je hebt bij ons een standaard website al vanaf 599,99 euro. Een website op maat inclusief UI/UX design heb je bij ons al vanaf 2000,00 euro.

Uiteraard bespreken we graag de mogelijkheden met je zodat we een goed passende offerte kunnen opstellen.

Yes! Wij werken met WooCommerce bij het bouwen van een webshop. WooCommerce is onderdeel van WordPress en daarmee onderdeel van het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.

Zelf je website beheren

Nog beter dan een professionele website is een site die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Online aanwezigheid kan je zo eenvoudig of juist ingewikkeld maken als je zelf wilt.

Om er achter te komen welke strategie het best bij jou en jouw bedrijf past is het goed om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Tijdens de kennismaking zal onze websitespecialist bekijken welke kansen en mogelijkheden er zijn. Dit zal onder andere zijn door goed te luisteren naar jouw wensen en eisen aan je (nieuwe) website.

Wij geloven dat je een website samen bouwt. Wij hebben de kennis om een uitstekende website te bouwen en samen met jouw kennis van het vakgebied en de sector waarin je actief bent maken we samen een top website, volledig naar wens.

Doe de gratis online marketing check!