Website laten maken Amsterdam

Vraag een offerte aanBekijk website pakketten

Professionele website laten maken Amsterdam

Een website is tegenwoordig een niet te missen onderdeel van elke onderneming, hoe groot of klein en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten.

Website laten maken Amsterdam

Als je zelf niet over de technische kennis beschikt om je eigen website te bouwen dan hebben we goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een professionele website laten maken Leiden geen uitdaging meer is!

Als je zelf niet over de kennis beschikt om een website te bouwen, dan hebben wij goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een website laten maken Amsterdam geen uitdaging meer is. Wij ontzorgen je namelijk volledig.

Technische kennis, ervaring en nog veel meer, wij hebben het allemaal. Wij zijn dan ook dé specialist voor het bouwen van websites. Wil je een professionele website laten maken in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dankzij een zeer compleet websitepakket van slechts 499,99 euro kan ook jij profiteren van een vakkundig gebouwde website die bezoekers ongetwijfeld aanspreekt.

Offerte aanvragen

Onze voordelen

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat. Wij zorgen er dan ook voor dat de website pas klaar is, wanneer jij tevreden bent.

Binnen één week online

Spoed? Wij helpen je graag om binnen één week je website te lanceren. Bespreek de mogelijkheden tijdens de (telefonische) intake.

Geen maandelijkse kosten

Bij ons zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al onze websites zijn voorzien van een CMS  (WordPress) en daarmee eenvoudig zelf bij te houden.

Betalen in termijnen

Krap bij kas? Je kan je nieuwe website bij ons in twee, drie of vier termijnen betalen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Offerte aanvragen
Website laten maken Amsterdam
Website laten maken Amsterdam

Responsive website

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de klantervaring is bij het bezoeken van een website of webshop. Juist hierom besteden wij veel aandacht aan de lay-out. Responsive websites maken het voor de klant en bezoekers aangenamer, waardoor ook via een tablet of smartphone eenvoudig door de website kan worden genavigeerd en de gezochte informatie gevonden kan worden.

De websites die wij maken voldoen aan alle eisen om ook op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones te zorgen voor een perfecte weergave. Dit draagt bij aan de kwaliteit die bezoekers ervaren tijdens het bezoeken van jouw website.

Naast het responsive maken van websites zorgen wij er ook voor dat jouw nieuwe website volledig geoptimaliseerd is. Hierdoor wordt jouw nieuwe website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Je hebt al een complete website voor slechts €499,99
Offerte aanvragen

Eenvoudig je website aanpassen

Nog beter dan een professionele website is een site die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

Natuurlijk wordt er vooraf uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt, zodat je er zelf mee aan de slag kunt en niet met je handen in het haar zit nadat de website online is en je deze zelf gaat onderhouden.

Bij de oplevering van je website krijg je daarnaast een handleiding waarin alle mogelijkheden stap voor stap uitgelegd worden. Zo zit je niet met je handen in het haar nadat je website online is, en je deze zelf gaat onderhouden.

Lukt het onverhoopt toch niet om zelf de wijzigingen door te voeren die je wenst? Ons support-team is 5 dagen per week bereikbaar om jou te hulp te schieten. Heb je een spoed vraag? Dan zijn wij zelfs s’avonds en in het weekend bereikbaar om jou te ondersteunen en te ondersteunen.

Offerte aanvragen
Website laten maken Amsterdam

Website optimalisatie

Heb je al een website, maar zijn je foto’s en teksten niet meer up-to-date. Of merk je dat de conversie van je website niet zo goed is als je eigenlijk zou willen. Je wilt graag je site uitbreiden, opfrissen of verbeteren, maar hoe doe je dit en waar begin je? Onze experts denken graag met je mee.

Je website verder uitbreiden

Ben je tevreden met je huidige website maar wil je meer klanten bereiken of je klanten op een net iets andere wijze benaderen? Maak gebruik van een bedrijfsvideo of bijvoorbeeld een 360-gradenfoto, hiermee val je ongetwijfeld op. Je geeft je bezoekers hiermee direct een goed beeld van je bedrijf.

Offerte aanvragen

Onze klanten