Website laten maken Amsterdam

Een website of webshop laten bouwen?

Professionele website laten maken Amsterdam

Een website is tegenwoordig een niet te missen onderdeel van elke onderneming, hoe groot of klein en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten.

Website laten maken Amsterdam

Als je zelf niet over de technische kennis beschikt om je eigen website te bouwen dan hebben we goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een professionele website laten maken Amsterdam geen uitdaging meer is!

Als je zelf niet over de kennis beschikt om een website te bouwen, dan hebben wij goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een website laten maken Amsterdam geen uitdaging meer is. Wij ontzorgen je namelijk volledig.

Technische kennis, ervaring en nog veel meer, wij hebben het allemaal. Wij zijn dan ook dé specialist voor het bouwen van websites. Wil je een professionele website laten maken in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dankzij een zeer compleet websitepakket van slechts 599,99 euro kan ook jij profiteren van een vakkundig gebouwde website die bezoekers ongetwijfeld aanspreekt.

Offerte aanvragen

    Onze unieke voordelen

  • Website op maat
  • Conversiegericht
  • Geoptimaliseerd
  • Hoog in Google
  • Zelf beheren
  • Betalen in termijnen

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

Responsive website

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de klantervaring is bij het bezoeken van een website of webshop. Juist hierom besteden wij veel aandacht aan de lay-out. Responsive websites maken het voor de klant en bezoekers aangenamer, waardoor ook via een tablet of smartphone eenvoudig door de website kan worden genavigeerd en de gezochte informatie gevonden kan worden.

De websites die wij maken voldoen aan alle eisen om ook op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones te zorgen voor een perfecte weergave. Dit draagt bij aan de kwaliteit die bezoekers ervaren tijdens het bezoeken van jouw website.

Naast het responsive maken van websites zorgen wij er ook voor dat jouw nieuwe website volledig geoptimaliseerd is. Hierdoor wordt jouw nieuwe website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Je hebt al een complete website voor slechts €599,99

Wanneer je bij ons ook kiest voor SEO optimalisatie zal ons SEO team tijdens het bouwen van de website al op onderzoek uitgaan en de meest relevante zoekwoorden selecteren. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je website. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content.

Doordat wij gebruik maken van WordPress is het aanpassen van je website een spreekwoordelijk "eitje". Wij zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk kunt aanpassen aan de website, daarnaast staat ons support team klaar om advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

Indien je gebruik maakt van onze onderhoudsservice zullen wij je website veilig, snel en up-to-date houden.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de daadwerkelijke wensen die je hebt. Hierbij kijken wij vooral naar de gewenste functionaliteiten. Je hebt bij ons een standaard website al vanaf 599,99 euro. Een website op maat inclusief UI/UX design heb je bij ons al vanaf 2000,00 euro.

Uiteraard bespreken we graag de mogelijkheden met je zodat we een goed passende offerte kunnen opstellen.

Yes! Wij werken met WooCommerce bij het bouwen van een webshop. WooCommerce is onderdeel van WordPress en daarmee onderdeel van het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.

Eenvoudig je website aanpassen

Nog beter dan een professionele website is een site die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

Natuurlijk wordt er vooraf uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt, zodat je er zelf mee aan de slag kunt en niet met je handen in het haar zit nadat de website online is en je deze zelf gaat onderhouden.

Bij de oplevering van je website krijg je daarnaast een handleiding waarin alle mogelijkheden stap voor stap uitgelegd worden. Zo zit je niet met je handen in het haar nadat je website online is, en je deze zelf gaat onderhouden.

Lukt het onverhoopt toch niet om zelf de wijzigingen door te voeren die je wenst? Ons support-team is 5 dagen per week bereikbaar om jou te hulp te schieten. Heb je een spoed vraag? Dan zijn wij zelfs ‘s avonds en in het weekend bereikbaar om jou te ondersteunen en te ondersteunen.

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Online aanwezigheid kan je zo eenvoudig of juist ingewikkeld maken als je zelf wilt.

Om er achter te komen welke strategie het best bij jou en jouw bedrijf past is het goed om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Tijdens de kennismaking zal onze websitespecialist bekijken welke kansen en mogelijkheden er zijn. Dit zal onder andere zijn door goed te luisteren naar jouw wensen en eisen aan je (nieuwe) website.

Wij geloven dat je een website samen bouwt. Wij hebben de kennis om een uitstekende website te bouwen en samen met jouw kennis van het vakgebied en de sector waarin je actief bent maken we samen een top website, volledig naar wens.

Doe de gratis online marketing check!