Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Website laten maken Amsterdam

Wil jij een professionele website laten maken in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites voor verschillende soorten klanten, van ZZP’ers tot grote bedrijven. Onze websites zijn volledig op maat gemaakt en we bieden verschillende pakketten aan om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu een eenvoudige website wilt of een geavanceerde website met veel functionaliteiten, wij kunnen het voor je regelen.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Professionele website laten maken Amsterdam

Website laten maken Amsterdam

Bij ons krijg je een combinatie van WordPress en maatwerk, voor een snelle en flexibele website die goed gevonden wordt in Google en er strak uitziet.

Ook voor webshops kun je bij ons terecht. We bouwen shops met een onderscheidend uiterlijk die gemakkelijk zelf te beheren zijn. Zo heb je alle touwtjes in eigen handen.

Marketing diensten

Wij bieden een compleet pakket aan online marketingdiensten aan. Van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) tot aan social media marketing. Wij helpen je om je online zichtbaarheid te vergroten en meer potentiële klanten te bereiken. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen je adviseren over de beste strategie voor jouw bedrijf. Zo kun jij je richten op je corebusiness, terwijl wij zorgen voor een effectieve online aanwezigheid.

Onze aanpak is no-nonsense. Geen poespas, maar een duidelijke en praktische benadering. Wij creëren effectieve websites die klanten opleveren.

Vraag een offerte aan

Onze unieke voordelen

 • Website op maat
 • Conversiegericht
 • Geoptimaliseerd

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  Case Studies

  A&G Letselschade

  blank Alle cases

  WORDPRESS WEBSITE BUREAU IN AMSTERDAM

  Hoe wij te werk gaan

  Een website laten maken kan een hele onderneming zijn. Er komt immers veel bij kijken en er zijn vaak veel vragen. Bij ons kun je terecht voor de meest voorkomende vragen en gedurende het hele proces helpen we je uiteraard graag met al je vragen.

  We beginnen met het bedenken van een strategie voor jouw website. Wat wil je bereiken met je website en wie is je doelgroep? Samen komen we tot een concept waar we vervolgens aan gaan werken. Dit concept finetunen we in verschillende rondes, zodat we tot een perfect eindresultaat komen.

  Zelfs wanneer je kiest voor een ZZP of MKB website pakket dat niet volledig op maat gemaakt is, denken we samen met jou na over de strategie van jouw website. Zo zorgen we ervoor dat je altijd de perfecte website ontvangt die bij jouw onderneming past.

  Onze ZZP en MKB website pakketten zijn speciaal samengesteld voor ondernemers die snel online willen zijn met een professionele website. We hebben hierbij rekening gehouden met de belangrijkste functionaliteiten die een website nodig heeft. Natuurlijk kun je bij ons ook kiezen voor maatwerk als je specifieke wensen hebt.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  website-laten-maken-in-amsterdam

  Het gemak van een WordPress website

  Een van de grootste voordelen van een WordPress website is de gebruiksvriendelijkheid. WordPress is een zeer toegankelijk Content Management Systeem (CMS) dat door iedereen te gebruiken is. Zelfs als je geen technische kennis hebt, kun je gemakkelijk pagina’s en berichten toevoegen en aanpassen.

  Daarnaast is WordPress ook erg flexibel. Er zijn duizenden templates en plugins beschikbaar die je kunt gebruiken om de functionaliteit van je website uit te breiden. Hierdoor kun je je website op maat maken en aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Met een WordPress website profiteer je van de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid van het CMS. Je kunt snel en eenvoudig aanpassingen doen aan je website en deze volledig op maat maken. Dit maakt WordPress een ideale keuze voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van websitebeheer.

  Een website op maat is essentieel om je te onderscheiden van de concurrentie en om jouw unieke merkidentiteit te communiceren. Bij ons worden de websites volledig op maat gemaakt, waarbij we gebruik maken van WordPress als CMS.

  Dit betekent dat je het beste van twee werelden krijgt. Aan de ene kant profiteer je van de snelheid en wendbaarheid van WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Aan de andere kant heb je volledige vrijheid als het gaat om het maatwerk en de functionaliteiten van je website.

  Kennismaking inplannen