Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Website laten maken Haarlem

Wil je een (nieuwe) website laten maken in Haarlem? Tegenwoordig is het voor elk bedrijf, van welk formaat dan ook, ongeacht de dienst of het product onmisbaar om een overtuigende website te hebben. Wij helpen je dan ook graag op weg en ontwikkelen samen met jou een overtuigende website.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Een professionele website laten maken in Haarlem

Wij bouwen unieke websites

Een uitstekende website is niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook goed vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Wanneer je een nieuwe website laat maken is het natuurlijk belangrijk dat de website aanzet tot actie. Het bereiken en activeren van potentiële leads en hiermee het behalen van conversies is namelijk een belangrijke factor bij het laten maken van een nieuwe website.

Het aanzetten tot actie, de call-to-action heeft verschillende raakvlakken met onder andere het schrijven van uitstekende content, de navigatiestructuur van de website en aantrekkelijke en interactieve website elementen.

Content Management System

Onze developers ontwikkelen jouw nieuwe website graag in WordPress, webshops ontwikkelen wij in WooCommerce. Uiteraard is het ook mogelijk om een website te ontwikkelen zonder CMS of gekoppeld aan een CMS naar keuze. Echter adviseren wij wel altijd om gebruik te maken van een CMS, zo blijf je zelf in controle over je website.

Vraag een offerte aan

Onze unieke voordelen

 • Website op maat
 • Conversiegericht
 • Geoptimaliseerd

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  case study

  Unieke verhalen zowel online als offline met een website op maat

  case study

  Groenoord Cleaning Service is er voor de dagelijkse reguliere schoonmaak, periodieke klussen, eenmalige grote beurten, glasbewassing, tapijtreiniging of andere specialistische reiniging.

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  WordPress website laten maken

  Wil je graag een unieke website laten bouwen in combinatie met WordPress? Wij zijn de aangewezen specialist op dit gebied. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem in de wereld. Het is een zeer professioneel maar eenvoudig in gebruik te nemen CMS. Door jouw website te bouwen in combinatie met een CMS blijf je zelf eenvoudig in controle over je website, zo pas je eenvoudig diverse onderdelen van je nieuwe website aan.

  Wereldwijd wordt WordPress gebruikt door diverse bedrijven van formaat, denk hierbij aan CNN, Samsung en Forbes. Wanneer je nieuwe website in WordPress gebouwd is hoef je bij de meeste aanpassingen geen beroep te doen op een website developer. Door het eenvoudige CMS systeem doe je de meeste aanpassingen helemaal zelf.

  Wil je ook graag een website of webshop laten bouwen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  website laten maken in Haarlem

  Succesvol online

  Wil je met je nieuwe website of webshop hoog in Google komen? In dit geval is het belangrijk om tijdens het bouwen van jouw nieuwe website rekening te houden met de vindbaarheid van de website.

  Meer dan 90% van de mensen gebruikt Google bij het online opzoeken van een dienst of product. Zelfs wanneer de aankoop/conversie offline plaatsvindt. Het is dus meer dan duidelijk dat Google een belangrijke factor speelt bij het bereiken van jouw doelgroep. Hoog in Google komen is niet gemakkelijke, een goede strategie kan echter uitkomst bieden.

  Kennismaking inplannen