Professionele website laten maken Leiden

Tegenwoordig is een website een noodzakelijk onderdeel van elke onderneming, hoe groot of hoe klein ook en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een website dient als uithangbord voor je onderneming en dan wil je natuurlijk dat bezoekers en klanten een goede eerste indruk hebben.

Website laten maken Leiden
Als je zelf niet over de technische kennis beschikt om je eigen website te bouwen dan hebben we goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een professionele website laten maken Leiden geen uitdaging meer is!

Wij hebben het allemaal: technische kennis, ervaring en nog veel meer. Juist daarom zijn wij dé specialist voor het bouwen van websites. Wil je een professionele ogende website laten maken in Leiden dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dankzij een uitgebreid websitepakket voor slechts 499,99 euro kan je profiteren van een vakkundig gebouwde site die bezoekers ongetwijfeld aanspreekt.

Offerte aanvragen

Onze voordelen

100% tevredenheidsgarantie

Wij willen graag dat je tevreden bent met het eindresultaat. Wij zorgen er dan ook voor dat de website pas klaar is, wanneer jij tevreden bent.

Binnen één week online

Spoed? Wij helpen je graag om binnen één week je website te lanceren. Bespreek de mogelijkheden tijdens de (telefonische) intake.

Geen maandelijkse kosten

Bij ons zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al onze websites zijn voorzien van een CMS  (WordPress) en daarmee eenvoudig zelf bij te houden.

Betalen in termijnen

Krap bij kas? Je kan je nieuwe website bij ons in twee, drie of vier termijnen betalen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Offerte aanvragen
Website laten maken Leiden
Wesbite laten maken Leiden

Responsive website

We weten hoe belangrijk de klantervaring is bij het bezoeken van een website en daarom wordt dan ook veel aandacht besteed aan de lay-out. Repsonsive websites maken het voor de klant en bezoeker aangenamer, waardoor ook via een tablet of smartphone eenvoudig gezocht kan worden naar informatie.

De websites die wij maken voldoen aan alle vereisten om ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets te zorgen voor een goede lay-out. En dat draagt alleen maar bij aan de kwaliteit die mensen ervaren als ze jouw website bezoeken.

Ook exclusieve modules en een CMS-systeem behoren tot de responsive websites die wij voor jou maken. Daarbij zorgt dit CMS-systeem voor de beste SEO optimalisatie zodat je beter scoort in Google – en dat voor een voordelige prijs!

Je hebt al een complete website voor slechts €499,99
Offerte aanvragen

Zelf je website beheren

Nog beter dan een professionele website is een site die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

Natuurlijk wordt er vooraf uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt, zodat je er zelf mee aan de slag kunt en niet met je handen in het haar zit nadat de website online is en je deze zelf gaat onderhouden.

Bij de oplevering van je website krijg je daarnaast een handleiding waarin alle mogelijkheden stap voor stap uitgelegd worden. Zo zit je niet met je handen in het haar nadat je website online is, en je deze zelf gaat onderhouden.

Lukt het onverhoopt toch niet om zelf de wijzigingen door te voeren die je wenst? Ons support-team is 5 dagen per week bereikbaar om jou te hulp te schieten. Heb je een spoed vraag? Dan zijn wij zelfs s’avonds en in het weekend bereikbaar om jou te ondersteunen en te ondersteunen.

Offerte aanvragen

Onze klanten