Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Website laten maken Rotterdam

Tegenwoordig is het voor elk bedrijf, groot of klein onmisbaar om een goede website te hebben. Een goede website is niet alleen visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, maar ook goed vindbaar in Google.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Website laten maken Rotterdam

Het is dan ook op de eerste plaats belangrijk dat wanneer je een nieuwe website laat bouwen dat deze aanzet tot actie. Het binnen halen van nieuwe leads is namelijk een belangrijke factor om rekening mee te houden tijdens het bouwen van een website. Het binnenhalen van leads heeft raakvlakken met het schrijven van goede content, gebruiksvriendelijkheid en bijvoorbeeld aantrekkelijke all-to-actions.

Wanneer je bij ons een website laat maken dan zullen onze developers een website ontwikkeling in WordPress, webshops worden gebouwd in WooCommerce. Wanneer je gebruikt maakt van WordPress of WooCommerce is het zeer eenvoudig om zelf de controle over je website te hebben. Zo pas je bijvoorbeeld gemakkelijk teksten en pagina’s aan.

Vraag een offerte aan

Onze unieke voordelen

 • Website op maat
 • Conversiegericht
 • Geoptimaliseerd

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  case study

  Unieke verhalen zowel online als offline met een website op maat

  case study

  Groenoord Cleaning Service is er voor de dagelijkse reguliere schoonmaak, periodieke klussen, eenmalige grote beurten, glasbewassing, tapijtreiniging of andere specialistische reiniging.

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  Succesvol online

  Website laten maken Rotterdam en succesvol online? Wanneer je een nieuwe website hebt laten maken wil je natuurlijk ook dat je website hoog in de zoekresultaten tevoorschijn komt in Google. Tijdens het bouwen van de website is het daarom ook belangrijk om rekening te houden met de vindbaarheid en de verschillende factoren die hierbij komen kijken.

  Maar liefst 90% van de mensen gebruiken tegenwoordig de zoekmachine van Google om online een product of dienst op te zoeken. Je kan hieruit dus opmaken dat de positie van jouw website in de zoekresultaten een belangrijke factor is bij het bereiken van jouw doelgroep. Hoog in Google komen met je website is echter niet gemakkelijk.

  Een goede strategie kan uitkomst bieden, onze SEO specialisten weten alles van zoekmachine optimalisatie en helpen je dan ook graag verder. Wanneer je bij ons kiest voor SEO optimalisatie dan zullen onze developers samen met onze SEO specialisten tijdens het bouwen van de website al op onderzoek uitgaan en hierbij de meest relevante zoektermen selecteren voor jouw nieuwe website. Ook zullen ze adviseren en samen met jou een strategie bedenken die pas bij jou en je onderneming.

  Offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  website-laten-maken-in-rotterdam

  Zelf je website beheren

  Een website die je zelf kan beheren is natuurlijk nog beter dan de oplevering van een mooie website. Doordat wij de website bouwen met een CMS, kun je na oplevering zelf de website gemakkelijk aanpassen. Een goed voorbeeld hiervan is WordPress. WordPress is zeer professioneel, gebruiksvriendelijk en eindeloze mogelijkheden, waardoor je alles uit de website kunt halen!

  Kennismaking inplannen