Website laten maken Rotterdam

Je hebt al een complete website voor slechts €499,99 + Hoog in Google!

Offerte aanvragenBellen: 071 234 00 34
Google Beoordelingen
4.8

Website laten maken Rotterdam

Vandaag de dag is een website een must have voor ieder bedrijf. Hierbij speelt de grote van het bedrijf of de markt waarin het werkzaam is geen rol. Een website is het visitekaartje van je onderneming, waarbij je uiteraard een goede eerste indruk achter wil laten bij je klanten en bezoekers.

Wil jij graag een eigen website laten maken, maar beschik je niet over de technische kennis? Goed nieuws: wij kunnen een professionele website voor je maken. Een website laten maken Rotterdam is voor ons geen enkel probleem.

De technische kennis, ervaring en ga zo maar door: wij hebben het allemaal in huis. Wij zijn daardoor de specialist op het gebied van het bouwen van websites. Wil jij een zeer professionele website laten maken Rotterdam? Dan bij je aan het juiste adres. Voor slechts €499,99 heb je bij ons een compleet websitepakket. Hiervoor maken wij een zeer vakkundige website die past bij je doelgroep.

Offerte aanvragenBekijk onze website pakketten

Onze voordelen

Geen maandelijkse kosten
Betalen in termijnen
Geschikt voor pc, tablet en mobiel
Binnen één week online
Snel vindbaar in Google
Website geheel naar wens
100% tevredenheidsgarantie

Je hebt al een complete website voor slechts €499,99 (ex.btw)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam
Website laten maken Rotterdam

Responsive website laten maken Rotterdam

De ervaring die klanten opdoen op je website is ontzettend belangrijk, waardoor er veel aandacht besteed dient te worden aan het design. Voor klanten is het zeer aangenaam wanneer een website responsive is, waardoor de website ook goed bekeken kan worden met behulp van een tablet of een mobiele telefoon.

De websites die wij maken voldoen aan alle vereisten om ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets te zorgen voor een goede lay-out. En dat draagt alleen maar bij aan de kwaliteit die mensen ervaren als ze jouw website bezoeken.

Ook exclusieve modules en een CMS-systeem behoren tot de responsive websites die wij voor jou maken. Daarbij zorgt dit CMS-systeem voor de beste SEO optimalisatie zodat je beter scoort in Google – en dat voor een voordelige prijs!

BuyMax

BuyMax

21 mei 2018

Kookmutsjes

Kookmutsjes

21 mei 2018

Taxi Rapenburg

Taxi Rapenburg

21 mei 2018

Renovatiebedrijf Haanstra

Renovatiebedrijf Haanstra

21 mei 2018

Zelf je website beheren

Een website die je zelf kan beheren is natuurlijk nog beter dan de oplevering van een mooie website. Doordat wij de website bouwen met een CMS, kun je na oplevering zelf de website gemakkelijk aanpassen. Een goed voorbeeld hiervan is WordPress. WordPress is zeer professioneel, gebruiksvriendelijk en eindeloze mogelijkheden, waardoor je alles uit de website kunt halen!

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam
Website laten maken Rotterdam

Wat onze klanten zeggen

Jose van der Pijlwww.josevanderpijl.nl

Ik ben erg tevreden met de website die iMedia Bureau voor mij heeft gebouwd. De samenwerking met Mohamed en zijn collega's verliep prima. Korte lijnen en een half woord is genoeg. Zo willen we het!

Mathijs BosWebsite eigenaar

Tevreden met mijn website en logo ontwerp! Goede service en snelle response op mijn vragen

Bjorn van den Boswww.24deals.nl

Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn website en mobiele website. Alles is precies geworden zoals ik het wou hebben! Top Service, dank je wel heren!

Mohamed Amjahadwww.kenzaphotography.nl

Ik heb mijn website laten ontwerpen en maken door imedia bureau. Ben zeer tevreden over hun communicatie en service. Website is top! Heb daarna ook mijn logo bij ze aanpast en mijn visitekaartjes laten maken. Ik kon altijd met al mijn vragen terecht met een snelle reactie. Top!

Samad LaghmouchiLaghmouchi Law

Ik ben tevreden over de kwaliteit van mijn website. Mijn website is geschikt voor alle mobiele apparaten, precies zoals ik hebben wil. De communicatie met imedia bureau is helder en afspraken worden nagekomen. Ik zou imedia bureau zeker aanraden!

Corné de Frelwww.dffinance.nl

De website van mijn bedrijf DF Finance heb ik door imediabureau laten maken. Het resultaat is boven mijn verwachting en de service & snelheid waarmee Mohamed alles heeft afgerond is zeer positief en professioneel. Vanuit mijn ervaring raad ik imediabureau ten zeerste aan!

Bereik meer klanten met SEO optimalisatie

Met een kwalitatieve SEO aanpak kan jouw website tot wel duizenden bezoekers méér verwachten en dat heeft natuurlijk alleen maar positieve gevolgen voor het succes van jouw bedrijf! SEO omvat het optimaliseren van webpagina’s waardoor deze beter ranken in zoekmachines zoals Google. Hierdoor leveren ze dagelijks méér bezoekers op en dus meer kansen voor jouw om winst te maken!

Offerte aanvragen
Website laten maken Rotterdam
Website laten maken Rotterdam
Website laten maken Rotterdam

Kennis maken?

Wil jij graag een website laten maken, of gebruik maken van onze SEO-optimalisatie, maar kom je eerst graag even kennis maken? Maak dan een afspraak met ons, we verwelkomen je graag op onze locatie in Leiden! Wij zijn gevestigd aan de Frambozenweg 59 te Leiden. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 071-2340034. Heb je liever mailcontact? Mail ons dan op contact@imediabureau.nl. We kijken er naar uit je te spreken of te mogen verwelkomen!