Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Website laten maken Utrecht

Een website is tegenwoordig voor vrijwel elke onderneming onmisbaar. Hoe groot of klein je onderneming ook is. Onze website specialisten helpen je dan ook graag op weg. Zodat jouw bedrijf straks overal op het web vindbaar is.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Website laten maken Utrecht

Website laten maken Utrecht

Wanneer je een onderneming hebt, wil je goed online zichtbaar zijn. Wij weten precies wat daarvoor nodig is. Onze online marketing specialisten staan klaar om je hierbij te helpen.
Wil je een website laten maken in Utrecht? Dan ben je hier alvast aan het goede adres. Onze website specialisten bouwen in een handomdraai een vakkundige website helemaal naar wens en afgestemd op de behoeftes van jouw (online) onderneming.

Advies op maat

Wij weten als geen ander dat iedere onderneming anders is, wij adviseren je dan ook graag bij de te maken keuzes. Zo hebben wij alle kennis met betrekking tot online marketing in huis en kunnen we je uitstekend adviseren.

Vraag een offerte aan

Onze unieke voordelen

 • Website op maat
 • Conversiegericht
 • Geoptimaliseerd

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Visser Health Coach

  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  Succesvol online

  Wanneer je een website laat maken wil je natuurlijk ook dat je website hoog in de zoekresultaten van Google tevoorschijn komt. Het is daarom van belang om tijdens het bouwen van de website ook rekening te houden met de vindbaarheid van de website.

  Tegenwoordig gebruikt maar liefst 90% van de mensen de Google zoekmachine bij het zoeken naar een product of dienst. Hieruit kan je dus opmaken dat de positie in Google een belangrijke factor is bij het bereiken van jouw doelgroep. Hoog in Google komen met je website is niet gemakkelijk, er zijn vele factoren die meewegen. Een goede strategie kan echter uitkomst bieden, onze SEO specialisten helpen je dan ook graag verder.

  Wanneer je bij ons kies voor SEO optimalisatie dan zullen onze website specialisten samen met de SEO specialisten al tijdens het bouwen van de website op onderzoek uitgaan en de meest relevante zoekwoorden selecteren voor jouw website. Ook zullen ze adviseren en samen met jou een strategie bedenken die past bij jou en je onderneming.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen

  Wat onze klanten van ons vinden

  OneDayClinic U. ★★★★★ Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!Amber M. ★★★★★ You rarely come across such companies with such good service.iDrive2GO T. ★★★★★ Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.Ab N. ★★★★★ Heldere communicatie en weten waar ze over praten.A&G L. ★★★★★ Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!Abdoel B. ★★★★★ Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!Asma H. ★★★★★ Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.Mohamed El M. ★★★★★ uitstekend en zeer flexibele serviceR ★★★★★ Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.vaNilla ★★★★★ Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klantHussain Roy Regillio K. ★★★★★ Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.Mohamed B. ★★★★★ iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.js_loader
  website-laten-maken-in-utrecht

  Zelf je website beheren

  Wanneer je een website laat maken is het natuurlijk handig als je ook zelf onderdelen van je website kunt aanpassen.

  Wij maken bij het bouwen van jouw nieuwe website gebruik van WordPress. Hierdoor is het aanpassen van je website zeer eenvoudig. Wij zorgen dat je zoveel mogelijk van de inhoud van je website kunt aanpassen, denk hierbij aan foto’s, video’s, teksten en bijvoorbeeld nieuwe pagina’s. Heb je ondanks onze uitgebreide handleiding toch hulp nodig? Ons supportteam staat voor je klaar om advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

   

  Kennismaking inplannen
  Google-Beoordeling
  4.9
  Gebaseerd op 84 recensies
  js_loader