Website onderhoud

Je website laten onderhouden was nog nooit zo eenvoudig

Bellen: 071 234 00 34

Wil je een website laten maken?

Tegenwoordig is een website een noodzakelijk onderdeel van elke onderneming, hoe groot of hoe klein ook en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een website dient als uithangbord voor je onderneming en dan wil je natuurlijk dat bezoekers en klanten een goede eerste indruk hebben.

Als je zelf niet over de technische kennis beschikt om je eigen website te bouwen dan hebben we goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een professionele website laten maken Leiden geen uitdaging meer is!

Lees verder

Onze voordelen

Geen maandelijkse kosten
Betalen in termijnen
Geschikt voor pc, tablet en mobiel
Binnen één week online
Snel vindbaar in Google
Website geheel naar wens

Je hebt al een complete website voor slechts €499,99 (ex.btw)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam
[nectar_portfolio layout=”fullwidth” constrain_max_cols=”true” category=”all” project_style=”6″ item_spacing=”default” lightbox_only=”true” load_in_animation=”none” projects_per_page=”4″]

Exclusieve modules in onze website pakketten

Ook exclusieve modules en een CMS-systeem behoren tot de responsive websites die wij voor jou maken binnen onze website pakketten. Daarbij zorgt dit CMS-systeem voor de beste SEO optimalisatie zodat je beter scoort in Google – en dat voor een voordelige prijs!

Ja, ik wil meer informatie
Website laten maken Rotterdam
website pakketten

Wat onze klanten zeggen

Ik ben erg tevreden met de website die iMedia Bureau voor mij heeft gebouwd. De samenwerking met Mohamed en zijn collega's verliep prima. Korte lijnen en een half woord is genoeg. Zo willen we het!

Jose van der Pijlwww.josevanderpijl.nl

Tevreden met mijn website en logo ontwerp! Goede service en snelle response op mijn vragen

Mathijs BosWebsite eigenaar

Zeer tevreden over de kwaliteit van mijn website en mobiele website. Alles is precies geworden zoals ik het wou hebben! Top Service, dank je wel heren!

Bjorn van den Boswww.24deals.nl

Ik heb mijn website laten ontwerpen en maken door imedia bureau. Ben zeer tevreden over hun communicatie en service. Website is top! Heb daarna ook mijn logo bij ze aanpast en mijn visitekaartjes laten maken. Ik kon altijd met al mijn vragen terecht met een snelle reactie. Top!

Mohamed Amjahadwww.kenzaphotography.nl

Ik ben tevreden over de kwaliteit van mijn website. Mijn website is geschikt voor alle mobiele apparaten, precies zoals ik hebben wil. De communicatie met imedia bureau is helder en afspraken worden nagekomen. Ik zou imedia bureau zeker aanraden!

Samad LaghmouchiLaghmouchi Law

De website van mijn bedrijf DF Finance heb ik door imediabureau laten maken. Het resultaat is boven mijn verwachting en de service & snelheid waarmee Mohamed alles heeft afgerond is zeer positief en professioneel. Vanuit mijn ervaring raad ik imediabureau ten zeerste aan!

Corné de Frelwww.dffinance.nl