WordPress webshop laten maken

Laat een unieke webshop bouwen

WordPress webshop laten bouwen

WooCommerce is één van de meest populaire en gebruikte webshop systemen. Wereldwijd is WooCommerce miljoenen keren gedownload. WooCommerce is een plugin welke je gebruikt in combinatie met WordPress.

Wereldwijd is WooCommerce een van de meest gebruikte webshop softwaresystemen. De voornaamste reden van de populariteit is de gebruiksvriendelijkheid.

Een webshop in WooCommerce is door de vele uitbreidingen te koppelen aan alle moderne betaalmogelijkheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld PayPal of iDeal. Ook zijn recente payment opties zoals Klarna en ‘in-3-keer’ opties die tot de vele mogelijkheden behoren.

Offerte aanvragen

    Unieke webshop

  • Volledig op maat
  • iDeal koppeling
  • Hoog in Google
  • SEO specialisten
  • Persoonlijk advies
  • Betalen in termijnen

Klanten beoordelen ons met een: 9/10

ROC Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC
UMC Utrecht
Gemeente Leiden

Kennisbank

Professionele WooCommerce webshop

Hoe groot of klein je webshop ook zal worden, 10.000+ producten of slechts één. Wij kunnen ieder gewenste webshop voor je bouwen. Wanneer je bij ons je webshop laat bouwen krijg je een professionele webshop, volledig naar wens en afgestemd op jouw wensen en eisen.

Een mooi bijkomend voordeel is dat WooCommerce webshops uitstekend zelf te onderhouden zijn. Met onze handige uitleg en documentatie ben je er helemaal klaar voor om zelf aan de slag te gaan met je nieuwe webshop.

Wanneer je bij ons ook kiest voor SEO optimalisatie zal ons SEO team tijdens het bouwen van de webshop al op onderzoek uitgaan en de meest relevante zoekwoorden selecteren. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je webshop. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content.

Doordat wij gebruik maken van WooCommerce is het aanpassen van je website een spreekwoordelijk "eitje". Wij zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk kunt aanpassen aan de website, daarnaast staat ons support team klaar om advies te geven en hulp te bieden daar waar nodig.

Indien je gebruik maakt van onze onderhoudsservice zullen wij je webshop veilig, snel en up-to-date houden.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de daadwerkelijke wensen die je hebt. Hierbij kijken wij vooral naar de gewenste functionaliteiten. Je hebt bij ons een standaard webshop al vanaf 1399.99 euro. Een website op maat inclusief UI/UX design heb je bij ons al vanaf 2500,00 euro. Uiteraard bespreken we graag de mogelijkheden met je zodat we een goed passende offerte kunnen opstellen.

Het is mogelijk om vrijwel alle bekende betaalmethode te integreren, denk hierbij aan bijvoorbeeld PayPal, iDeal en Credit Card.

Webshop integraties

Wanneer je een webshop laat maken, dan is het natuurlijk belangrijk om goed te bedenken welke integraties nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de integratie van betaalmethodes en verzendmethodes. Ook is er nog de mogelijkheid om je webshop te koppelen aan geautomatiseerde facturatiesoftware. Dit zijn allemaal keuzes, waar goed over nagedacht dient te worden. Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes. Door onze ervaring met verschillende integraties zoals Mollie, Sendcloud en Teamleader zijn wij op de hoogte van alle voor en nadelen van de integraties, zo kunnen wij je goed helpen bij het maken van een goed afgewogen keuze.

eenvoudig je website beheren
eenvoudig je website beheren

Snelheid optimalisatie

Wanneer je een unieke WordPress webshop op maat laat bouwen, is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de gebruikerservaring. Een heel belangrijk punt hierbij is de snelheid van de webshop. Tijdens het bouwen van de webshop houden wij rekening met de gebruikerservaring, doordat de webshop van scratch wordt gebouwd, dus zonder zware vertragende plugins kunnen wij de webshop optimaal laten presteren. Ook voor de ranking (SEO optimalisatie) in Google is de snelheid en gebruikservaring van de webshop een belangrijk punt.

Doe de gratis online marketing check!