Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

WordPress webshop laten maken

WooCommerce is één van de meest populaire en gebruikte webshop systemen. Wereldwijd is WooCommerce miljoenen keren gedownload. WooCommerce is een plugin welke je gebruikt in combinatie met WordPress.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

WordPress webshop laten bouwen

Wereldwijd is WooCommerce een van de meest gebruikte webshop softwaresystemen. De voornaamste reden van de populariteit is de gebruiksvriendelijkheid.

Een webshop in WooCommerce is door de vele uitbreidingen te koppelen aan alle moderne betaalmogelijkheden, denk hierbij aan bijvoorbeeld PayPal of iDeal. Ook zijn recente payment opties zoals Klarna en ‘in-3-keer’ opties die tot de vele mogelijkheden behoren.

Vraag een offerte aan

Unieke webshop

 • Volledig op maat
 • iDeal koppeling
 • Hoog in Google

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  Case Studies

  A&G Letselschade

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  Professionele WooCommerce webshop

  Hoe groot of klein je webshop ook zal worden, 10.000+ producten of slechts één. Wij kunnen ieder gewenste webshop voor je bouwen. Wanneer je bij ons je webshop laat bouwen krijg je een professionele webshop, volledig naar wens en afgestemd op jouw wensen en eisen.

  Een mooi bijkomend voordeel is dat WooCommerce webshops uitstekend zelf te onderhouden zijn. Met onze handige uitleg en documentatie ben je er helemaal klaar voor om zelf aan de slag te gaan met je nieuwe webshop.

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  wordpress-website-laten-maken-in

  Webshop integraties

  Wanneer je een webshop laat maken, dan is het natuurlijk belangrijk om goed te bedenken welke integraties nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de integratie van betaalmethodes en verzendmethodes. Ook is er nog de mogelijkheid om je webshop te koppelen aan geautomatiseerde facturatiesoftware. Dit zijn allemaal keuzes, waar goed over nagedacht dient te worden. Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes. Door onze ervaring met verschillende integraties zoals Mollie, Sendcloud en Teamleader zijn wij op de hoogte van alle voor en nadelen van de integraties, zo kunnen wij je goed helpen bij het maken van een goed afgewogen keuze.

  Kennismaking inplannen