Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
blank

Over iMedia Bureau

iMedia Bureau is een ervaren online marketing bureau dat al meer dan 11 jaar bestaat. Onze digitale reis is begonnen in Gouda, maar momenteel zijn we gevestigd in Leiden. Wij leveren verschillende diensten aan onze klanten, waaronder SEO, SEA, Social Media Marketing en webdevelopment. Ons team van professionals werkt nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die hen helpen online te groeien.

Onze werkwijze en strategie zijn uniek en hebben zich bewezen als effectief. We zijn er trots op dat we bedrijven helpen een duurzame online groei te realiseren, waarbij we ons altijd richten op de lange termijn doelen van onze klanten.

Een unieke klantgerichte aanpak en focus op duurzame online groei hebben ervoor gezorgd dat we een betrouwbare partner zijn geworden voor veel bedrijven. Wij geloven dat ons succes voortkomt uit ons vermogen om te begrijpen wat onze klanten nodig hebben en om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun behoeften voldoen.

Kom je ook op de koffie? ☕

Onze unieke voordelen

  • 10+ jaar ervaring
  • Transparantie
  • #1 Marketing bureau

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid
Blog
wat is ctr

Wat is CTR?

Blog
seo tips 2023 zoekmachineoptimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie? Hoe werkt het en waarom is het belangrijk?

Blog
google ads tips 2023

Tips voor Google Ads 2023

blank Alle blogs

IMEDIA BUREAU

Online marketing

Wij zijn een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in SEO. Wij noemen onszelf dan ook met trots de #1 SEO Bureau van Nederland. Naast onze specialisatie in SEO, zijn wij gespecialiseerd in SEA, CRO, Social media advertising en webdevelopment. Onze unieke combinatie van marketingdiensten en webdevelopment stelt ons in staat om onze klanten volledig te ontzorgen.

Onze focus op resultaatgerichte aanpak betekent dat we altijd gericht zijn op het behalen van de beste resultaten voor onze klanten. We begrijpen dat jouw succes ons succes is en daarom werken we ook graag met je samen om je doelen te begrijpen en je te helpen deze te bereiken.

Offerte aanvragen

Deze bedrijven gingen je voor

Hi Recruitment
Tandarts Spoedpraktijk
A&G Letselschade
ASR Verzekeringen
iDrive2GO
Nijssen
Ikki fashion
One Day Clinic
VvE Nxt
Roc van Amsterdam
Gemeente Amsterdam
LUMC Leiden
UMC Utrecht
Gemeente Leiden
Vera Wonen
SEO-specialist Waalwijk

Kennis maken?

We begrijpen dat het belangrijk is om persoonlijk contact te hebben en te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het behalen van jouw online doelen. Of het nu gaat om het optimaliseren van je website, het verbeteren van je SEO of het opzetten van een succesvolle social media campagne, we staan voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een kop koffie bij ons op kantoor. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en te bespreken hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van jouw online doelen.

Kennismaking inplannen