WooCommerce - iMedia Bureau

Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk
Gratis SEO scan aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

WooCommerce

WooCommerce is één van de meest populaire en gebruikte webshop systemen. Wereldwijd is WooCommerce miljoenen keren gedownload. WooCommerce is een plugin welke je gebruikt in combinatie met WooCommerce.

Geschiedenis

Het verhaal van WooCommerce begint in 2008. In dit jaar ontmoeten drie WordPress specialisten elkaar via een forum. Ze geven aan dat ze het erg leuk vinden om met WooCommerce te werken en dat ze er toekomst in zien. Ze besluiten om samen een webshop systeem te ontwikkelen, dit systeem is vervolgens op een bestaande WordPress website te installeren als plugin. Dit is het begin van WooCommerce. Samen richten ze vervolgens het bedrijf WooThemes op, dit bedrijf is tot op de dag van vandaag de grote naam achter WooCommerce.

Plugins en thema’s

Zoals je wellicht weet is WooCommerce net als WordPress gratis te downloaden via WordPress.org. Je kunt hierdoor vrij eenvoudig een webshop opzetten zonder dat je hier voor hoeft te betalen. Wanneer je op een serieuze manier aan de slag wilt met je webshop kan je kiezen voor premium thema’s of een website laten ontwikkelen op maat.

WooCommerce uitbreidingen en plugins

In de loop der jaren zijn er honderden plugins ontwikkeld voor WooCommerce. Denk aan plugins om iDeal betalingen af te handelen, verzendmethoden toe te voegen, je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat al.

Gebruikersvriendelijkheid 

Net als WordPress staat WooCommerce bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Gebruikers zijn dan ook tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden van WooCommerce. Dit is een van de redenen voor de populariteit van WooCommerce.

Wil je ook een webshop laten bouwen met WooCommerce, lees hier meer over het laten bouwen van een webshop. 

Ook online
groeien?

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


    blank
    4.9
    js_loader