Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

Website laten maken Den Haag

Een website is tegenwoordig een niet te missen onderdeel van elke onderneming, hoe groot of klein en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Professionele website laten maken Amsterdam

Website laten maken Amsterdam

Als je zelf niet over de technische kennis beschikt om je eigen website te bouwen dan hebben we goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een professionele website laten maken Amsterdam geen uitdaging meer is!

Als je zelf niet over de kennis beschikt om een website te bouwen, dan hebben wij goed nieuws: wij zorgen ervoor dat een website laten maken Amsterdam geen uitdaging meer is. Wij ontzorgen je namelijk volledig.

Technische kennis, ervaring en nog veel meer, wij hebben het allemaal. Wij zijn dan ook dé specialist voor het bouwen van websites. Wil je een professionele website laten maken in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dankzij een zeer compleet websitepakket van slechts 599,99 euro kan ook jij profiteren van een vakkundig gebouwde website die bezoekers ongetwijfeld aanspreekt.

Vraag een offerte aan

Onze unieke voordelen

 • Website op maat
 • Conversiegericht
 • Geoptimaliseerd

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  case study

  Unieke verhalen zowel online als offline met een website op maat

  case study

  Groenoord Cleaning Service is er voor de dagelijkse reguliere schoonmaak, periodieke klussen, eenmalige grote beurten, glasbewassing, tapijtreiniging of andere specialistische reiniging.

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  Responsive website

  Wij weten als geen ander hoe belangrijk de klantervaring is bij het bezoeken van een website of webshop. Juist hierom besteden wij veel aandacht aan de lay-out. Responsive websites maken het voor de klant en bezoekers aangenamer, waardoor ook via een tablet of smartphone eenvoudig door de website kan worden genavigeerd en de gezochte informatie gevonden kan worden.

  De websites die wij maken voldoen aan alle eisen om ook op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones te zorgen voor een perfecte weergave. Dit draagt bij aan de kwaliteit die bezoekers ervaren tijdens het bezoeken van jouw website.

  Naast het responsive maken van websites zorgen wij er ook voor dat jouw nieuwe website volledig geoptimaliseerd is. Hierdoor wordt jouw nieuwe website beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

  Je hebt al een complete website voor slechts €599,99

  offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen
  website-laten-maken-in-den-haag

  Eenvoudig je website aanpassen

  Nog beter dan een professionele website is een site die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de site kunt aanpassen. Een kwalitatief beheersysteem zoals WordPress CMS is eenvoudig te gebruiken, professioneel en erg uitgebreid waardoor je zelf het beste uit je website onderhoud kan halen!

  Natuurlijk wordt er vooraf uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt, zodat je er zelf mee aan de slag kunt en niet met je handen in het haar zit nadat de website online is en je deze zelf gaat onderhouden.

  Bij de oplevering van je website krijg je daarnaast een handleiding waarin alle mogelijkheden stap voor stap uitgelegd worden. Zo zit je niet met je handen in het haar nadat je website online is, en je deze zelf gaat onderhouden.

  Lukt het onverhoopt toch niet om zelf de wijzigingen door te voeren die je wenst? Ons support-team is 5 dagen per week bereikbaar om jou te hulp te schieten. Heb je een spoed vraag? Dan zijn wij zelfs ’s avonds en in het weekend bereikbaar om jou te ondersteunen en te ondersteunen.

  Kennismaking inplannen