Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

SEO Nijmegen

Wil je jouw onderneming online op de kaart zetten in Nijmegen of wellicht zelfs landelijk, om meer bezoekers op je website te krijgen? Een goede website of webshop kan de omzet van je (online) onderneming enorm verhogen.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

SEO Nijmegen

Wanneer je online zaken wilt doen is het belangrijk dat je website of webshop goed gevonden wordt in de zoekmachines. Wanneer je hoger in Google wilt komen met je website is het dan ook verstandig om in SEO optimalisatie te investeren.

Wanneer je de SEO optimalisatie van jouw website of webshop goed aanpakt, kan een kwalitatieve SEO aanpak jouw website tot wel duizenden bezoekers extra opleveren en dit alles heeft natuurlijk positieve gevolgen voor het (online) succes van jouw onderneming. SEO Nijmegen omvat het verbeteren en optimaliseren van jouw website en de daarbij behorende webpagina’s. Hierdoor zullen deze pagina’s beter ranken in de zoekmachines, zoals Google. Wanneer je hoger in de zoekresultaten staat met je website leveren deze pagina’s dagelijks meer bezoekers en dus meer potentiele klanten op voor jouw onderneming.

Vraag een offerte aan

Stijgen in Google

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Visser Health Coach

  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  SEO Nijmegen, wat is dat nu precies?

  SEO optimalisatie staat voor Search Engine Optimization, SEO zorgt ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Zoals je wellicht weet gebruiken zoekmachines diverse algoritmes die ook nog eens regelmatig veranderen, deze algoritmes bepalen welke pagina’s als eerst getoond worden bij een zoekopdracht. SEO optimalisatie in Nijmegen zorgt ervoor dat dit algoritme positief beïnvloed wordt, waardoor jouw website of webshop hoger in de zoekresultaten zal staan.

  Hoger in Google scoren verhoogt dus de kans dat die mensen bij jou terechtkomen aanzienlijk. Een hogere ranking bereiken in zoekmachines vereist wel een professionele aanpak waarbij zowel de uitstraling als inhoud van je website geoptimaliseerd worden om méér te bereiken!

  Offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen

  Wat onze klanten van ons vinden

  OneDayClinic U. ★★★★★ Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!Amber M. ★★★★★ You rarely come across such companies with such good service.iDrive2GO T. ★★★★★ Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.Ab N. ★★★★★ Heldere communicatie en weten waar ze over praten.A&G L. ★★★★★ Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!Abdoel B. ★★★★★ Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!Asma H. ★★★★★ Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.Mohamed El M. ★★★★★ uitstekend en zeer flexibele serviceR ★★★★★ Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.vaNilla ★★★★★ Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klantHussain Roy Regillio K. ★★★★★ Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.Mohamed B. ★★★★★ iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.js_loader
  seo-in-nijmegen

  SEO Nijmegen & linkbuilding

  Een van de technieken die bij SEO optimalisatie om de hoek komen kijken is linkbuildingLinkbuilding is een techniek waarbij er verwijzingen naar jouw website geplaatst worden op andere websites, deze websites zijn vaak actief binnen de zelfde categorie/branche als jouw eigen website. Linkbuilding is een effectieve en nog steeds relevante SEO techniek. Daar waar een techniek vaak populair is, wordt deze helaas ook vaak op de verkeerde wijze toegepast. Wanneer linkbuilding op een verkeerde manier wordt toegepast, kan dit een zeer negatief effect hebben op jouw SEO traject. Het is daarom van belang dat je de juiste partij in armen neemt om jouw linkbuilding te verzorgen, zo voorkom je een penalty van Google.

  Tip: wil je meer weten over linkbuilding? Bekijk dit artikel.

  Kennismaking inplannen
  Google-Beoordeling
  4.9
  Gebaseerd op 84 recensies
  js_loader