Zo komt je website hoger in Google - iMedia Bureau

Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk
Gratis SEO scan aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Zo komt je website hoger in Google

Het is tegenwoordig zeer belangrijk om in de gaten te houden hoe jouw website presteert in de mobiele indexering van Google, momenteel is deze indexering leidend en zal dan ook bepalen hoe hoog jouw website uiteindelijk in de zoekresultaten verschijnt.

1. Test je de mobiel-vriendelijkheid van je website

Als eerst dien je te controleren hoe mobiel-vriendelijk jouw website is. Met de mobiel-vriendelijke test van Google kun je eenvoudig op verschillende criteria je website controleren. Je vind de mobiel-vriendelijke test hier: https://search.google.com/search-console/mobile-friendly?hl=nl

2. Optimaliseer afbeeldingen

Het optimaliseren van afbeeldingen zodat deze sneller laden is een van de simpelste manieren om de snelheid van een mobiele website te verbeteren. Er zijn op het internet verschillende tools te vinden om je afbeeldingen te optimaliseren, indien je gebruik maakt van bijvoorbeeld WordPress als CMS dan zijn er ook verschillende plugins.

Wil je meer informatie of wil je een website laten maken? Neem contact met ons op om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.

Ook online
groeien?

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


    blank
    4.9
    js_loader