SEO Den Haag: Laat je website stijgen en ontvang meer bezoekers

Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk
Gratis SEO scan aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

SEO Den Haag

Wil je graag online groeien met je website? Goed idee! Ruim 90 procent van je klanten start hun zoektocht naar een nieuw product of dienst namelijk online in de zoekmachine van Google.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Online stijgen met zoekmachine optimalisatie

Wanneer je jouw website door ons laat optimaliseren, kun je er van uitgaan dat wij er écht alles aan doen om jouw website meer bezoekers op te leveren en deze waardevolle bezoekers om te zetten in leads.

Waarom een SEO Bureau in Den Haag?

Het klinkt wellicht gemakkelijk in de orden, maar SEO is écht een vak apart. Veel ondernemers hebben vaak niet de juiste kennis in huis om resultaten te kunnen boeken met SEO, hierdoor verliezen zij veel kostbare tijd. Het is in dit geval dan ook meer dan aan te raden om een professioneel SEO bureau in te schakelen. Zo kunnen wij als echte SEO specialist doen waar wij goed in zijn en kan jij doen waar jij goed in bent.

Daarnaast heeft een professioneel SEO bureau in Den Haag of omgeving altijd veel ervaring op het gebied van SEO en een bewezen track-record. Hierdoor is het voor een SEO specialist in Den Haag makkelijker om echt goede resultaten te behalen met SEO.

Vraag een offerte aan

Stijgen in Google

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Succesverhalen

  Groenoord Cleaning Service

  Ontdek de vernieuwde, conversiegerichte website van Groenoord Cleaning Services, modern [...]

  Succesverhalen

  SCID

  Voor het LUMC hebben wij een website gerealiseerd. Deze website, [...]

  Succesverhalen

  Visser Health Coach

  Voor Visser Health Coach, een personal trainer met studio's in [...]

  blank Alle Succesverhalen

  SEO optimalisatie

  SEO optimalisatie & Linkbuilding

  Linkbuilding is een niet te vergeten onderdeel van SEO optimalisatie. Veel SEO bureaus vinden dit dan ook naast content één van de belangrijkste factoren van SEO.

  Het is belangrijk dat veel kwalitatief goede websites naar je website linken, hoe meer gerelateerd aan het onderwerp van jouw website des te beter. Links kan je ruilen met andere websites of zelfs kopen. Wanneer je kiest voor een SEO bureau in Den Haag of omgeving is het belangrijk om te kiezen voor een bureau met kennis van linkbuilding.

  Offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  UMC Utrecht
  Spoedtandarts
  Roc Amsterdam
  OneDayClinic
  Nijssen
  Lumc
  iDrive2GO
  Gemeente Leiden
  Gemeente Amsterdam
  a.s.r.

  Wat onze klanten van ons vinden

  iMedia Bureau
  Uitstekend
  4.9
  Gebaseerd op 79 recensies
  dylan K.
  Zeer goed en professioneel bedrijf. Ze helpen altijd zo snel mogelijk en staan heel de dag voor je klaar!
  OneDayClinic U.
  Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!
  Amber M.
  You rarely come across such companies with such good service.
  iDrive2GO T.
  Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.
  Ab N.
  Heldere communicatie en weten waar ze over praten.
  A&G L.
  Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!
  Abdoel B.
  Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!
  Asma H.
  Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.
  Mohamed El M.
  uitstekend en zeer flexibele service
  R
  Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.
  vaNilla
  Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klant
  Hussain Roy Regillio K.
  Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.
  Mohamed B.
  iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.
  Kevin L.
  Erg fijn geholpen door imedia bureau. De website is precies zoals ik voor ogen had opgeleverd.
  SputiScope
  Zeer professioneel en betrouwbaar media bureau!Bij een samenwerking met iMedia staan twee kenmerken centraal: dynamiek en expertise.Zij beschikken over het inzicht en de middelen om jouw onderneming op een vooraanstaand plekje in de digitale omgeving te bieden.
  Omnia L.
  iMedia heeft mij goed geholpen met het uitbouwen van de website.
  Mimoent A.
  Top service, altijd goed en snel te bereiken!
  Daan P.
  Na het eerste contact met iMedia is het snel gegaan. Erg goed contact en korte lijntjes wat er voor zorgt dat we snel zijn gestart met SEO. Zo zie ik na 1,5maand al direct resultaat en is onze vindbaarheid een stuk beter.Erg benieuwd wat de toekomst brengt met deze nieuwe samenwerking.
  Rachid O.
  Op zoek geweest naar een mediabureau die voor mij verschillende opdrachten kon uitvoeren, maar was lastiger te vinden dan gedacht totdat ik iMedia werd geadviseerd. Samen met ze aan tafel gezeten en mijn visie en ideeën aangereikt waar ik naartoe wil met mijn opdrachten. Werd goed begrepen en opgepakt. Werd ook goed geadviseerd waarom ik bepaalde dingen wel of niet moet doen. Wat hoor jij vooral belangrijk was, zijn de korte lijnen en nauw contact. Kortom, erg tevreden en blijf voorlopig bij hen.
  Julian
  Levert erg mooie, hoge kwaliteit websites
  Liam M.
  Eigenaar is enorm behulpzaam en begripvol, en is duidelijk met de communicatie.
  Albert
  Voor een webshop of website moet je hier zijn
  Behzad A.
  Super goede service. iMedia is professioneel en levert kwalitatief goede diensten. Daarnaast erg klantvriendelijk en flexibel.
  Lar
  Ik ben blij dat ik voor Imedia Bureau heb gekozen! Een hele goede ervaring, ben snel en onwijs vriendelijk geholpen door Mohamed. Niks was te veel voor Mohamed, door naar het regelen van de SEO!
  Jesse M.
  I-Media heeft voor mij een prachtige website gemaakt en zelfs daarbij een fotoshoot geregeld zodat de website prachtige foto's bevat! Aanrader!
  Jan S.
  Het eerste ontwerp van de nieuwe site was al 90 procent van wat ik in gedachten had. Het proces van het fine tunen ging soepel en plezierig. Ik ben zeer tevreden!
  Najat El H.
  IMedia heeft me onwijs goed en snel geholpen bij het realiseren van mijn website. De visie die ik voor ogen had is helemaal tot leven gekomen op LINKacademy.nl Bedankt daarvoor, ik raad jullie ten harte aan!
  Omar C.
  Conform afspraak, snelle reactietijd en professioneel
  Bas van G.
  Afgelopen maand de website voor mijn foodtruck/catering The Rolling Bistro laten maken door iMedia. Direct al bij de aanvraag werd ik zeer snel gebeld door Mohamed die mij direct de mogelijkheid gaf aan te geven wat ik precies wilde. Zeer snel kon ik bij hem terecht en samen met hem en Thomas duidelijk gekregen hoe alles eruit moest komen te zien.Thomas heeft toen een prachtige website gemaakt waarbij echt al mijn wensen toegepast werden. Vooral de mogelijkheid om persoonlijk te overleggen hoe ik het wilde sprak me erg aan!Nogmaals dank!Groetjes,Bas
  Jeffrey V.
  Mohamed heeft goed en mooi werk afgeleverd en dit heeft meteen effect op onze google positie gehad. Nu gaan we door met de SEO.Imedia is een aanrader en ze staan 24/7 voor je klaar. Wij zijn super tevreden
  Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review!
  ayse E.
  Mijn website ‘KokoloKids Creatieve Coaching’ heb ik door Mohamed laten bouwen. Ik ben zo tevreden over de kwaliteit, snelheid en de oprechte vriendelijkheid. Ik ben blij dat ik voor Imedia Bureau heb gekozen en zal zeker vrienden en kennissen aanbevelen mochten ze hulp willen voor hun website
  Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review!
  Rowan van der V.
  IMedia Bureau heeft een projectwebsite ontworpen en gemaakt voor een groot project van de gemeente Zoeterwoude. Wij zijn onwijs tevreden over het eindresultaat. Voor een aantal bouwprojecten zochten we een makkelijke en overzichtelijke manier om inwoners te informeren over de laatste ontwikkelingen. En deze website voorziet hier helemaal in! Met een goed werkende pushberichten functie krijgen zij een signaal (mobiel of via de PC) wanneer er nieuws is, super!
  Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review!
  Mandy O.
  Heel fijne communicatie met als resultaat een geweldige website waar ik heel tevreden mee ben. Dank voor de superfijne service!
  js_loader
  seo-in-den-haag

  SEO optimalisatie, wat is dat nu precies?

  SEO optimalisatie (zoekmachine optimalisatie) is feitelijk alles wat je doet om te zorgen dat je website hoger getoond wordt in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Er zijn verschillende zoekmachines zoals Google en Bing.

  Ruim 90% van de Nederlanders start zijn of haar zoektocht naar een product of dienst in een zoekmachine zoals Google. Het is dus enorm belangrijk om onder de aandacht van je doelgroep te komen om waardevolle leads te genereren. Dit doe je door bovenaan in de zoekmachines te staan in de organische zoekresultaten. Hieruit kan je opmaken dat SEO enorm belangrijk is om waardevolle leads te genereren.

  Tip: bekijk deze interessante video van Rand Fishkin

  Kennismaking inplannen
  4.9
  js_loader