Vraag nu tijdelijk een gratis quickscan aan t.w.v. €139,-

Bekijk

SEO Den Haag

Wil je graag online groeien met je website? Goed idee! Ruim 90 procent van je klanten start hun zoektocht naar een nieuw product of dienst namelijk online in de zoekmachine van Google.

Offerte aanvragen

500+

Cases afgerond

12+

Jaar ervaring

100%

Klanttevredenheid

Online stijgen met zoekmachine optimalisatie

Wanneer je jouw website door ons laat optimaliseren, kun je er van uitgaan dat wij er écht alles aan doen om jouw website meer bezoekers op te leveren en deze waardevolle bezoekers om te zetten in leads.

Waarom een SEO Bureau in Den Haag?

Het klinkt wellicht gemakkelijk in de orden, maar SEO is écht een vak apart. Veel ondernemers hebben vaak niet de juiste kennis in huis om resultaten te kunnen boeken met SEO, hierdoor verliezen zij veel kostbare tijd. Het is in dit geval dan ook meer dan aan te raden om een professioneel SEO bureau in te schakelen. Zo kunnen wij als echte SEO specialist doen waar wij goed in zijn en kan jij doen waar jij goed in bent.

Daarnaast heeft een professioneel SEO bureau in Den Haag of omgeving altijd veel ervaring op het gebied van SEO en een bewezen track-record. Hierdoor is het voor een SEO specialist in Den Haag makkelijker om echt goede resultaten te behalen met SEO.

Vraag een offerte aan

Stijgen in Google

 • Betrouwbaar
 • Geen black-hat
 • Transparant

Gratis SEO
Quickscan

Ontdek hoe jouw website er écht voor staat


  blank
  Case Studies

  Visser Health Coach

  Case Studies

  Amsterdam stroomt

  Case Studies

  Groenoord Cleaning Service

  blank Alle cases

  SEO optimalisatie

  SEO optimalisatie & Linkbuilding

  Linkbuilding is een niet te vergeten onderdeel van SEO optimalisatie. Veel SEO bureaus vinden dit dan ook naast content één van de belangrijkste factoren van SEO.

  Het is belangrijk dat veel kwalitatief goede websites naar je website linken, hoe meer gerelateerd aan het onderwerp van jouw website des te beter. Links kan je ruilen met andere websites of zelfs kopen. Wanneer je kiest voor een SEO bureau in Den Haag of omgeving is het belangrijk om te kiezen voor een bureau met kennis van linkbuilding.

  Offerte aanvragen

  Deze bedrijven gingen je voor

  Hi Recruitment
  Tandarts Spoedpraktijk
  A&G Letselschade
  ASR Verzekeringen
  iDrive2GO
  Nijssen
  Ikki fashion
  One Day Clinic
  VvE Nxt
  Roc van Amsterdam
  Gemeente Amsterdam
  LUMC Leiden
  UMC Utrecht
  Gemeente Leiden
  Vera Wonen

  Wat onze klanten van ons vinden

  OneDayClinic U. ★★★★★ Super fijn bedrijf. Mohamed is heel behulpzaam, altijd bereikbaar en kundig.,Een topper!Amber M. ★★★★★ You rarely come across such companies with such good service.iDrive2GO T. ★★★★★ Zeer goede service. Komen afspraken goed na. Ze helpen je goed indien er obstakels op de weg komen. Denken in oplossingen en staan 24 uur per dag voor je klaar. We nemen nu verschillende diensten af, oa SEO en SEA. Dergelijke bedrijven mbt zulke goede dienstverlening kom je zelden tegen.Ab N. ★★★★★ Heldere communicatie en weten waar ze over praten.A&G L. ★★★★★ Men werkt nog aan mijn site, maar ik kan van afstand alle handelingen volgen. Mijn eerste indruk is zeer positief wat betreft de werkwijze van dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en de dienstverlening is professioneel. Zeker een aanrader!Abdoel B. ★★★★★ Denken altijd goed mee en ze zijn super creatief in het ontwikkelen wat je graag wil. Bedankt voor een fijne samenwerking en zeker aan te raden!Asma H. ★★★★★ Heel erg blij met de service! Op tijd en snel, erg tevreden met hun werk.Mohamed El M. ★★★★★ uitstekend en zeer flexibele serviceR ★★★★★ Wij van Expulsion wilden graag een website hebben die duidelijk en gebruiksvriendelijk is, niet te veel tekst maar duidelijk wie we zijn wat wij doen en wat wij onze klanten kunnen bieden.Samen met Imedia hebben wij dat gerealiseerd.Wij raden iedereen Imedia aan en we hopen in de toekomst meer zaken te mogen doen met imedia.Wij willen graag Mohamed,Liam en Nils bedanken voor de prettige samenwerking.vaNilla ★★★★★ Kwalitatief hoogstaande websites met aandacht voor de klantHussain Roy Regillio K. ★★★★★ Top bedrijf!Erg professioneel en goede service.Stop met zoeken en ga direct naar iMedia Bureau voor de beste kwaliteit.Mohamed B. ★★★★★ iMedia Bureau is het bedrijf dat voor kwaliteit staat, voor groot en klein. Daarnaast voorzien ze de klant altijd van kundig en professioneel advies.js_loader
  seo-in-den-haag

  SEO optimalisatie, wat is dat nu precies?

  SEO optimalisatie (zoekmachine optimalisatie) is feitelijk alles wat je doet om te zorgen dat je website hoger getoond wordt in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. Er zijn verschillende zoekmachines zoals Google en Bing.

  Ruim 90% van de Nederlanders start zijn of haar zoektocht naar een product of dienst in een zoekmachine zoals Google. Het is dus enorm belangrijk om onder de aandacht van je doelgroep te komen om waardevolle leads te genereren. Dit doe je door bovenaan in de zoekmachines te staan in de organische zoekresultaten. Hieruit kan je opmaken dat SEO enorm belangrijk is om waardevolle leads te genereren.

  Tip: bekijk deze interessante video van Rand Fishkin

  Kennismaking inplannen
  Google-Beoordeling
  4.9
  Gebaseerd op 84 recensies
  js_loader